Catalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

15.09.2023 01:09

Senzor de umiditate și temperatură high-end pentru cele mai înalte cerințe

Cu noul HTS801, E+E Elektronik lansează cel mai puternic senzor de umiditate și temperatură pentru aplicații industriale de până acum. Acest dispozitiv de măsurare versatil de înaltă calitate combină experiența de zeci de ani a specialistului austriac în senzori în domeniul măsurării umidității cu cerințele de înaltă calitate ale tehnologiei de măsurare industrială. Sondele de măsurare ale HTS801 au un element de senzor de înaltă calitate, încălzit, pentru măsurători precise și stabile pe termen lung, chiar și în cele mai dificile condiții. Opțiunile suplimentare, cum ar fi un afișaj color generos sau înlocuirea senzorului plug-and-play cu ajutorul tehnologiei rapidX, asigură o utilizare prietenoasă și o întreținere ușoară.
Performanță de măsurare excelentă, gamă largă de aplicații

HTS801 este deosebit de potrivit pentru utilizarea în aplicații cu umiditate ridicată și expunere chimică. La baza acestui lucru stă elementul senzor E+E construit monolit. Un încălzitor integrat permite încălzirea țintită a elementului senzorial și previne astfel condensul și efectele negative ale acestuia asupra rezultatului măsurătorii. În funcție de cerințe, sunt disponibile două moduri de funcționare specifice construcției:

"Condensation Guard" pentru riscul de condensare pe termen scurt
"High Humidity Guard" pentru condiții permanente de umiditate ridicată și condensare
În plus, toate modelele HTS801 dispun de o funcție ARC (Automatic ReCovery). Aceasta îndepărtează contaminanții chimici și previne posibilele efecte de derivă prin încălzirea intensă, pentru scurt timp, a elementului senzorial.

În plus, acoperirea dovedită a senzorului E+E protejează elementul senzorial și îmbinările de lipit ale acestuia împotriva coroziunii sau a depunerilor. Acest strat special de acoperire prelungește durata de viață a senzorului și asigură rezultate de măsurare precise și o stabilitate îmbunătățită pe termen lung în medii dure sau corozive.

Datorită domeniului său larg de utilizare, de la -80 °C la 180 °C și 300 bar, HTS801 este potrivit pentru o varietate de aplicații, cum ar fi monitorizarea proceselor de uscare, monitorizarea umidității și a temperaturii în bancurile de testare a pilelor de combustie, camerele climatice sau camerele de depozitare cu umiditate ridicată, până la sarcini de măsurare exigente în meteorologie și multe altele.

Carcasa robustă din policarbonat sau oțel inoxidabil cu protecție IP65 / NEMA 4X face ca HTS801 să fie ușor de instalat și întreținut.

Înlocuirea sondei plug-and-play

HTS801 oferă opțiunea de sonde inteligente, cu conectare la priză. Fiecare sondă inteligentă HTS801 rapidX Smart Probe poate fi schimbată în mod plug-and-play, fără configurare, reglare sau calibrare. Parametrii specifici sunt memorați direct în sondă și sunt transmise la senzor atunci când aceasta este conectată. Astfel, se evită timpii de nefuncționare și costurile în cazul în care un senzor trebuie înlocuit din cauza unei deteriorări sau pentru recalibrare.

Afișajcu funcție de înregistrare a datelor și de diagnosticare

HTS801 este disponibil opțional cu un afișaj color TFT de 3,5". Acesta permite afișarea simultană și monitorizarea la fața locului a până la patru variabile măsurate. Funcția integrată de înregistrare a datelor stochează până la 20 000 de valori măsurate pentru fiecare variabilă măsurată. Acestea pot fi afișate grafic pe afișaj sau pot fi descărcate prin intermediul interfeței de service USB. Cu ajutorul funcției de diagnosticare la bord, starea de funcționare a HTS801 poate fi verificată direct pe unitate.

Interfețe și configurare

Datele de măsurare sunt disponibile la două ieșiri analogice liber scalabile, la interfața RS485 (Modbus RTU) sau Ethernet PoE (Modbus TCP) și la două ieșiri de alarmă (releu). Acest lucru permite integrarea flexibilă a senzorului în sisteme de achiziție de date personalizate.

HTS801 poate fi configurat prin intermediul conexiunii USB cu ajutorul software-ului de configurare gratuit PCS10 sau direct pe unitate prin intermediul afișajului și al butoanelor de comandă.

Mai multe știri

Cu un trio format din CDS201, HTS201 și TES201, specialistul austriac în senzori E+E Elektr...

Modul de detecție digitală pentru măsurarea rentabilă a umidității și temperaturii

Mod...

de la 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Sala 3, Stand F31 - F32

<...

Producătorul austriac de senzori E+E Elektronik își extinde portofoliul de elemente de detecție d...

Noul Humidity Calculator de la E+E Elektronik calculează toți parametrii relevanți legați de umiditate, precum și punctul de rouă sub presiune.
Elementul de detecție TEE501 oferă o precizie de măsurare excelentă de până la ±0,2 °C și este ușor de integrat datorită carcasei sale DFN de dimensiuni reduse.