Catalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

08.11.2023 00:11

Noua generație de senzori de cameră de la E+E Elektronik

Cu un trio format din CDS201, HTS201 și TES201, specialistul austriac în senzori E+E Elektronik lansează o nouă generație de senzori de cameră preciși și fiabili. Adaptate la aplicația respectivă de automatizare a instalațiilor, dispozitivul CDS201 3 în 1 pentru CO2, umiditate și temperatură, senzorul de umiditate și temperatură HTS201 și senzorul de temperatură TES201 sunt alegeri excelente. Fiecare variantă are ieșiri analogice sau o interfață digitală și un afișaj mare, de ultimă generație. Carcasa funcțională cu fixare rapidă minimizează costurile de instalare și evită admisia de aer fals.
Performanță excelentă de măsurare, design inovator
Cei trei senzori impresionează prin precizia lor remarcabilă în ceea ce privește mărimile fizice. Acest lucru rezultă din experiența de mulți ani a companiei E+E Elektronik în producția de elemente de detecție de înaltă calitate.
În plus, designul elegant și funcțional al carcasei snap-on este incitant și este disponibil în două dimensiuni (versiunile UE și SUA), în funcție de standardele regionale. Partea inferioară a carcasei conține doar bornele de conectare și poate fi instalată și conectată fără capacul, care conține componentele electronice. Acest lucru înseamnă că partea activă a dispozitivului nu este expusă la nicio contaminare și poate fi montată pe partea inferioară cu puțin timp înainte de punerea în funcțiune. De asemenea, carcasa inovatoare previne pătrunderea aerului fals și reduce semnificativ autoîncălzirea. Senzorii sunt disponibili opțional cu un afișaj grafic de ultimă generație, ușor de citit.

Interfețe și configurare
Valorile măsurate sunt furnizate fie prin ieșiri analogice, fie la interfața digitală utilizând protocolul Modbus RTU sau BACnet MS/TP. Versiunea digitală cu interfața RS845 poate fi setată și configurată pe un PC cu ajutorul software-ului gratuit de configurare a produsului PCS10 și a unui adaptor de configurare opțional.

Domenii de aplicare
Noii senzori de cameră sunt foarte potriviți pentru utilizarea în tehnologia de ventilație, încălzire și climatizare în funcție de cerere și în automatizarea instalațiilor.

CDS201 - Alegerea versatilă
CDS201 combină măsurarea CO2, a temperaturii (T) și a umidității relative (RH) într-un singur dispozitiv și este deosebit de potrivit pentru ventilația la cerere și automatizarea instalațiilor în aplicații rezidențiale și comerciale.
Măsurarea CO2 de către CDS201 se bazează pe principiul NDIR cu lungime de undă dublă, rezistent la contaminare. Această tehnologie compensează automat efectele îmbătrânirii, garantând în același timp o stabilitate excelentă pe termen lung. Ajustarea din fabrică în mai multe puncte a CO2 și a temperaturii asigură o precizie ridicată a măsurătorilor pe întreaga gamă de temperaturi de funcționare.
Acoperirea senzorului E+E protejează elementul de detectare RH/T activ împotriva contaminării și a depunerilor corozive. Acest lucru are ca rezultat o performanță de măsurare îmbunătățită și o durată de viață mai lungă a elementului senzorial în medii cu niveluri ridicate de expunere la praf sau murdărie. În plus, îmbunătățește stabilitatea pe termen lung prin prevenirea impedanțelor de dispersie cauzate de depunerile de pe suprafața activă a senzorului.

HTS201 -The Allrounder
HTS201 este proiectat pentru măsurarea precisă și fiabilă a umidității relative (RH) și a temperaturii (T) în aplicații de automatizare a instalațiilor rezidențiale și comerciale.
Elementul de detecție RH/T E+E cu tehnologia sa de detecție brevetată garantează performanțe excelente pe întreaga gamă de funcționare, chiar și în medii cu niveluri ridicate de expunere la praf sau murdărie. Din nou, acoperirea senzorului E+E asigură stabilitatea pe termen lung a măsurătorilor.

TES201 - Alegerea eficientă
TES201 este proiectat pentru măsurarea precisă a temperaturii camerei (T) pentru controlul climatizării interioare. Pe lângă tehnologia de detecție E+E de înaltă calitate și dovedită, acești senzori de cameră impresionează prin raportul preț/performanță excelent.

Mai multe știri

Cu noul HTS801, E+E Elektronik lansează cel mai puternic senzor de umiditate și temperatură pentr...

Modul de detecție digitală pentru măsurarea rentabilă a umidității și temperaturii

Mod...

de la 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Sala 3, Stand F31 - F32

<...

Producătorul austriac de senzori E+E Elektronik își extinde portofoliul de elemente de detecție d...

Noul Humidity Calculator de la E+E Elektronik calculează toți parametrii relevanți legați de umiditate, precum și punctul de rouă sub presiune.
Elementul de detecție TEE501 oferă o precizie de măsurare excelentă de până la ±0,2 °C și este ușor de integrat datorită carcasei sale DFN de dimensiuni reduse.