Catalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

12.01.2023 00:01

FUHR stabilește tendințe - în produse și în comunicarea cu clienții

Întreprinderea de familie cu sediul în Heiligenhaus începe noul an financiar cu încredere și este optimistă în perspectiva BAU 2023. Pe lângă primele produse noi și dezvoltări ulterioare, FUHR prezintă o extindere extinsă a comunicării cu clienții, care se concentrează în mod activ pe dialog, transfer de cunoștințe și asistență.

"Avem multe planuri pentru noul an. Există inovații interesante în segmentul de închidere multipunct, precum și în domeniul comunicării cu clienții și al serviciilor. În ultimele luni, s-au depus eforturi mari pentru a ne extinde în continuare serviciile cu oferte și soluții diverse. Sub titlul "Orientarea către client și centrarea pe client", am inițiat multe lucruri pentru a ne consolida atractivitatea ca specialist și pentru a oferi clienților și părților interesate informații și mai cuprinzătoare despre securitatea modernă a ușilor. În mod tradițional, ne simțim întotdeauna obligați să marcăm cu idei noi și inovații în toate diviziile companiei", spune Andrea Banning, director de marketing.

Încuietorileautomate multipunct - bine stabilite la ușile de intrare de înaltă calitate

Încuietorile automate sunt acum de la sine înțelese atunci când se echipează ușile de intrare de înaltă calitate. Acestea îndeplinesc întotdeauna cerințele ridicate de astăzi în ceea ce privește rezistența la efracție, etanșeitatea și ușurința de utilizare. Soluțiile de închidere FUHR au fost dezvoltate special în acest scop și sunt cunoscute pentru contribuția lor considerabilă la succesul sistemului de închidere automată multipunct. Cu un program automat cuprinzător, sunt disponibile soluții dovedite, care satisfac orice așteptări și sunt permanent convingătoare în utilizare. În sectorul privat, în clădiri, pentru uși cu un singur și două uși, sau în special pentru uși de panică și uși de ieșire de urgență, sistematizate pentru toate materialele. Cu numeroase avantaje în ceea ce privește aplicarea și prelucrarea.

Gamă automatăîn creștere

În special gama automată cu tehnologia unică DuoSecure, care garantează o blocare automată fiabilă în orice moment, se dovedește a fi una dintre cele mai orientate spre viitor soluții. Toate variantele de încuietori conving cu tehnologia de închidere inteligentă cu picătura secundară de tip 10 - combinația stabilă de zăvor și zăvor pivotant. Acesta garantează întotdeauna un proces de blocare fiabil, precum și o securitate și o etanșeitate maxime pentru orice construcție de ușă, indiferent de material.

Cu încuietorile din seriile autosafe 835 și autotronic 836, sunt disponibile aici produse care sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații datorită designului lor modular. Începând cu soluția mecanică automată și până la variantele motorizate. Sofisticat: Datorită unui motor care poate fi montat ulterior, autosafe 835 nu numai că poate fi deblocat cu ajutorul motorului, dar poate fi conectat și la sistemele de control al accesului FUHR, la fel ca autotronic 836. Acest program automat este conceput pentru o flexibilitate maximă în utilizare - indiferent dacă este necesară o încuietoare standard, motorizată sau de panică (cu 1 sau 2 foi). Toate variantele de blocare sunt coordonate cu soluțiile de sistem FUHR, care se caracterizează, printre altele, prin frezarea uniformă și conexiunile cu șuruburi pentru o prelucrare rațională și flexibilă.

Ca o extindere consecventă a programului automat DuoSecure, o încuietoare automată antipanică cu un mâner exterior activat electric va fi prezentată pentru prima dată la BAU din München. Acest lucru este deosebit de interesant pentru utilizarea în cazul ușilor exterioare și interioare din sectorul comercial, unde accesul este controlat printr-un sistem electronic de acces, iar monitorizarea este efectuată de la distanță. Astfel, FUHR își extinde gama de încuietori pentru uși de evacuare pentru a include o altă aplicație alternativă, subliniind încă o dată expertiza sa în acest segment sensibil.

FUHRdevine digitală - comunicarea cu clienții a fost extinsă în mod constant

Ca parte a abordării sale centrate pe client, FUHR își reorganizează, de asemenea, comunicarea cu clienții și se bazează acum și pe social media. Facebook și Instagram sunt integrate din punct de vedere conceptual, redate cu conținut relevant și extinse prin intermediul propriului canal YouTube al companiei. Aici sunt disponibile videoclipuri și tutoriale cu sfaturi utile pentru procesatori și utilizatori, care oferă informații despre utilizarea și procesarea produselor FUHR.

Pe fundal, Andrea Banning notează: "Am lucrat intensiv și cuprinzător la elementele fundamentale pentru reorientare. Printre altele, am reproiectat logo-ul companiei noastre și, de asemenea, vom prezenta prezența noastră la târgul BAU cu un nou design. Bineînțeles, acum am pus accentul și pe mediile și canalele digitale. Baza este site-ul web corporativ complet reproiectat, care satisface diferitele nevoi de informare ale vizitatorilor prin claritatea și navigarea simplă și familiarizează rapid părțile interesate cu lumea produselor FUHR. Chiar și utilizatorii finali pot dobândi cunoștințe de bază despre soluțiile moderne de închidere într-un mod ușor de înțeles și pot afla mai multe despre companie."

O atenție deosebită a fost acordată proiectării noii mediateci cu o gamă cuprinzătoare de informații și mijloace de lucru. În plus față de videoclipurile și tutorialele despre produse menționate mai sus, alte pagini oferă informații de specialitate pe teme de protecție împotriva efracției, standarde, securitatea căilor de evacuare și multe altele. În special pentru utilizatorii finali, este acum disponibil un configurator pentru programul de blocare pentru renovare dovedit. Datorită operațiunii simple, produsul potrivit pentru înlocuirea unei încuietori sau pentru creșterea securității poate fi găsit foarte rapid. Configurația selectată poate fi descărcată imediat în format PDF și poate fi utilizată pentru o discuție sau o comandă la un distribuitor. Desigur, este disponibil și un scurt videoclip explicativ.

Mai multe știri

În acest an, FUHR se folosește de importantul eveniment industrial FENSTERBAU FRONTALE pentru a s...

Fensterbau Frontale între 19 și 22 martie 2024 la Nürnberg.

FUHR - orientată în mod consecvent spre soluții la BAU 2023 cu numeroase previziuni ale noilor pr...

Apariția la târgul de la München, hala C4, standul nr. 129, se referă la o expoziție d...

Apariția la târgul de la München, hala C4, standul nr. 129, se referă la o expoziție de performanță orientată spre soluții, cu un design complet nou al standului de târg adaptat la acest lucru.