Catalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.12.2021 02:12

Supfina este excelent ...

Supfina a câștigat locul 3 în cadrul ediției din acest an a Premiului ife 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".

Patron al ife

Producătorii de proiecte, de contracte și individuali reprezintă un motor important al economiei din regiunea de limbă germană. Printre aceștia se numără mulți "campioni mondiali la export" și "campioni ascunși". Cu toate acestea, în percepția publică, aceste companii, majoritatea de dimensiuni medii, joacă, din păcate, doar un rol minor, iar ife ar dori să le ofere o scenă, inclusiv în Europa.

Rețeaua ife pentru producătorii individuali se află sub patronajul președintelui Senatului Economic European, Dr. Ingo Friedrich, deputat în Parlamentul European (ret.), din noiembrie 2018.

Premiul:

Agenția de știri Bloomberg clasează Germania ca fiind cea mai inovatoare națiune din lume în 2020. Țara datorează acest clasament în principal sectorului său puternic de inginerie și, nu în ultimul rând, proiectului său și producătorilor individuali. Spre deosebire de producătorii de serie, aceste companii se confruntă în mod constant cu noi provocări pentru fiecare client și, prin urmare, trebuie să fie extrem de inovatoare pentru a răspunde cerințelor. Faptul că producătorii de proiecte și producătorii individuali se numără printre principalii factori de inovare din economie joacă adesea doar un rol secundar în percepția publică. Ife dorește să schimbe acest lucru cu Premiul pentru inovație Lot Size 1+.

Din acest motiv, ife - rețeaua pentru producătorii la comandă - premiază companiile pentru dezvoltările și procesele din domeniul producției la comandă care reușesc să stăpânească cu succes provocările majore ale pieței cu o inovație impresionantă.

Scopul este de a genera atenția cuvenită producătorilor la comandă cu ajutorul acestui premiu și a performanțelor excepționale ale jucătorilor premiați.

Mai multe știri

Industria rulmenților rămâne în urmă în ceea ce privește producția autonomă

Supfina este Hero Customer 2024 în cadrul sistemului Siemens Solid Edge CAD.

Supfina a...

"Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de finisare a suprafețelor, echipa Supfina va prezenta o inovație - mașina de superfinisare Supfina Fact - părților interesate la ediția din acest an a Global Industrie din Lyon, Sala 4, Stand C156."
"Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții pentru finisarea suprafețelor, echipa Supfina va consilia părțile interesate în mod individual cu privire la toate aspectele legate de rectificarea suprafețelor duble la Grindtec din acest an de la Leipzig, în hala 5, standul E04."
Da, și de mai multe ori!
"Soluții pentru finisarea de înaltă precizie a suprafețelor" - acesta este motto-ul standului C10 de 132 mp al Supfina, situat în hala 10 la GrindingHub, în perioada 17-20 mai, la Stuttgart.