Catalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Despre Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

O soluție ideală este rezultatul unei interacțiuni și al unei dezvoltări constante. Știm acest lucru la fel de bine ca și clienții noștri, motiv pentru care filozofia corporativă a Supfina se bazează pe o abordare integrată. Aceasta înseamnă combinarea cunoștințelor și a experienței tradiționale cu tehnologia de vârf și cu servicii pentru clienți fără compromisuri.

Supfina Grieshaber efectuează cercetări specifice și combină mulți ani de experiență în domeniul superfinisării și rectificării, precum și al automatizării, cu cunoștințe despre procesele din amonte și din aval.

În calitate de furnizor de sisteme, vă oferim soluții complete dintr-o singură sursă. Dezvoltăm soluția profesională potrivită pentru fiecare cerință. Acest lucru vă permite să reacționați rapid la cerințele în schimbare ale clienților și să vă consolidați propria poziție pe piață.

Sistemele noastre sunt completate de un serviciu complet, susținut digital, pentru a vă asigura că, în calitate de client, puteți continua să vă bazați în orice moment pe Supfina.
Supfina Grieshaber este partenerul dumneavoastră de încredere în întreaga lume atunci când vine vorba de implementarea unor soluții de prelucrare economice pentru cele mai înalte cerințe - atât astăzi, cât și în viitor!

Mașină de scufundare (CenFlex 1)

Supfina CenFlex 1 acoperă întreaga gamă de sarcini de superfinisare din industria auto, atât în producția de serie mică, cât și în producția de serie în linii de pr...

Superfinish pentru pinioane, came și arbori cotiți (Supfina CenPro S)

Canelare
Superfinish pentru componente în formă de valuri

Bazată pe Supfina CenPro, ideea de reducere a dimensiunilor a fost realizată în mod consecvent cu...

Maşini de rectificat cilindri (MultiTool)

Noul Supfina MultiTool combină numeroase sugestii din partea unor clienți renumiți din industria auto și din industria de aprovizionare auto cu experiența noastră de mulți ani în domeniul finisării su...

Maşini de superfinisare (Supfina MultiFlex)

Seria de mașini Supfina MultiFlex are un design modular. Implementarea simplă a diferitelor procese în cadrul aceleiași mașini de bază, de exemplu, finisarea curelelor, finisarea pietrelor, fini...

Mașini de șlefuire a arborelui cotit (Supfina CenFlex 4)

Arbori cotiți mari

Supfina are o soluție și pentru cele mai mariarbori cotiți:

cu o greutate de până la cinci tone și o lungime de cinci m...

Mașină de rectificat rulmenți cu bile (Supfina Race)

Inovatorul Supfina Race stabilește noi standarde pentru superfinisarea inelelor interioare și exterioare ale rulmenților cu bile.

Este optimizat pentru cerințele de productivitate ridicată...

Maşini de şlefuit rulmenţi cu bile (Supfina RaceNeo)

Rentabilitate prin manipularea robotizată
Flexibilitatea, fiabilitatea, siguranța și cea mai înaltă calitate a prelucrării au fost de mult timp valorile mașinilor Supfina Race, R...

Maşini de şlefuit rulmenţi cu bile (Supfina RaceFlex)

Flexibilitate pentru producția de serie mică

Supfina RaceFlex pentru rulmenți de motor
, în construcția de prototipuri sau în producția de serie mică, este modalitatea id...

Maşini de şlefuit rulmenţi (Supfina RacePro)

Superfinish în format mega

Chiar și cele mai mari inele de rulmenți cu role necesită o superfinisare a căilor de rulare pentru a rezista la sarcini mari. Supfina Race...

Mașini de finisare plană (Supfina Nano)

Compact și precis

Seria Supfina Nano acoperă o gamă largă de aplicații de finisare a fețelor.

Componentele din domeniul tehnologiei de injecție, componentele de tra...

Mașină rotativă de transfer (Supfina Face)

Finisarea fețelor pentru cerințe în schimbare

Noua generație de mașini de transfer rotativ Supfina Face: Soluția flexibilă de transfer rotativ cu structură unică a mașinii per...

Maşini de rectificare fină (Spiro F5)

Seria de mașini Spiro

Caracteristici importante

  • putere mare de acționare
  • flexibilitate maximă pentru numeroase aplicații <...

Industria rulmenților rămâne în urmă în ceea ce privește producția autonomă

Supfina este Hero Customer 2024 în cadrul sistemului Siemens Solid Edge CAD.

Supfina a...

"Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de finisare a suprafețelor, echipa Supfina va prezenta o inovație - mașina de superfinisare Supfina Fact - părților interesate la ediția din acest an a Global Industrie din Lyon, Sala 4, Stand C156."
"Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții pentru finisarea suprafețelor, echipa Supfina va consilia părțile interesate în mod individual cu privire la toate aspectele legate de rectificarea suprafețelor duble la Grindtec din acest an de la Leipzig, în hala 5, standul E04."
Da, și de mai multe ori!
"Soluții pentru finisarea de înaltă precizie a suprafețelor" - acesta este motto-ul standului C10 de 132 mp al Supfina, situat în hala 10 la GrindingHub, în perioada 17-20 mai, la Stuttgart.
Profitați de demonstrația, leasingul sau mașinile noastre folosite: obțineți o mașină imediat disponibilă, operațională și fiabilă.