Catalog

Lehnert GmbH

Despre Lehnert GmbH

Asta este ceea cene face unici.
Ce este special la noi: În calitate de specialist în sisteme de pereți despărțitori, oferim clienților noștri un pachet complet, de la consultanță și planificare până la producție și servicii de instalare, perfect la obiect și cu o mare flexibilitate. Cu noi, primiți întregul pachet fără griji, totul de la o singură sursă.

Soluții modulare care cresc odată cu dvs.
Folosim pereți și elemente cu sistem variabil pentru a crea lumi de birouri, lumi industriale și lumi acustice în care companiile și organizațiile lor se pot dezvolta. Și cum nimic nu este atât de constant ca schimbarea, sistemele noastre de pereți despărțitori trăiesc și cresc odată cu noi. Chiar și o conversie ulterioară poate fi realizată în mod curat și fără probleme.

Filozofia noastră: să facem lucrurile posibile.
Flexibilitatea și individualitatea sunt prioritățile noastre de top. #lehnert, asta înseamnă peste 80 de oameni care fac lucrurile posibile, care răspund la orice provocare și se depășesc mereu pe ei înșiși. Fideli motto-ului nostru "Nimic nu este imposibil", lucrăm cu creativitate, curaj și multă expertiză pentru a rezolva problemele spațiale ale clienților noștri. În acest sens, ne bazăm pe cooperarea de încredere și pe interacțiunea umană ca bază pentru succesul proiectelor comune.

Astfel încât clienții noștri să fie 100% mulțumiți.


Producem într-un mod care economisește resursele.
În calitate de membru al DGNB (Consiliul German pentru Construcții Durabile), ne reducem la minimum amprenta ecologică: lucrăm cu energie electrică verde, pe care o producem 100% din propriul sistem fotovoltaic. Noua noastră hală de producție a fost construită în conformitate cu standardele de eficiență KfW 40. În plus, generăm energie din reziduuri de producție, cum ar fi plăci aglomerate și surplusuri de lemn.

În plus, sistemele de pereți despărțitori sunt reversibile, relocabile și convertibile fără nicio pierdere de material - și pot fi utilizate timp de mai multe decenii. În plus, toate materialele utilizate (sticlă, aluminiu, oțel, plastic și lemn) pot fi reciclate și mențin astfel alte cicluri de viață în ciclul materialelor.

Angajamentul nostru.
Umanitatea este o prioritate de top pentru noi. Promovăm incluziunea și diversitatea în cadrul companiei noastre, ne angajăm în favoarea egalității de șanse și creăm un mediu de lucru în care toți angajații sunt apreciați și se simt confortabil. Acest lucru este demonstrat și de premiul nostru ca angajator al viitorului acordat de DIND (Institutul german de inovare pentru durabilitate și digitalizare), care ne-a acordat sigiliul "inovator, modern și digital". În plus, participăm la proiecte de sponsorizare a instituțiilor sportive din regiunea noastră și susținem, printre altele, echipa de handbal din Bundesliga HSG Wetzlar.

Pereți despărțitori de sine stătători

Cu Lehnert Wall Industry, ordinea revine.

Pereții despărțitori independenți pot fi utilizați pentru a structura zonele funcționale și de lucru și pentru a îmbunătăți condiț...

Elemente de construcție a pereților

Un perete industrial nu trebuie să ajungă întotdeauna până la tavan. În acest caz, am implementat o soluție de ușă cu elemente de perete independente - macaraua industrială existentă face necesară...

Uși din sticlă

Ușă de ușă fără cadru, din sticlă securizată securizată de 8 sau 10 mm sau sticlă securizată laminată de 10 mm cu folie de izolare fonică, opțional cu secțiune superioară din sticlă fixă.

Uși de sistem

Construcția ușii glisante Sticlă integrală de 10 mm cu șină de rulare
fixată în fața profilului de tavan cu amortizare la retragere.
Se pot utiliza toate mânerele de ușă și mânerele de îm...

Uşi din lemn

Foaie de ușă din lemn de 40 mm cu acoperire din rășină melaminică,
opțional cu partea superioară fixă

Lutz Köppen, directorul general al Lehnert GmbH, se amuză în aceste zile: compania sa a prim...

Elemente de pereți despărțitori eleganți din oțel și sticlă
E...