Catalog

Lehnert GmbH

28.08.2023 01:08

Lehnert GmbH din Fernwald, Hessa Centrală, își mărește cifra de afaceri cu 40% față de anul precedent / Premiat cu sigiliul de aprobare "Angajatorul viitorului"

Lutz Köppen, directorul general al Lehnert GmbH, se amuză în aceste zile: compania sa a primit recent distincția "Angajatorul viitorului". În vremuri de mare penurie de lucrători calificați, aceasta este o veste bună pentru compania de dimensiuni medii, specializată în sisteme de pereți despărțitori și construcții interioare industriale. "Sunt foarte mândru de acest premiu", mărturisește Köppen. Premiul arată că firma nu are succes doar din punct de vedere economic, ci și, mai ales, că își plasează angajații în centrul acțiunilor sale.
Cu o creștere de 40% a cifrei de afaceri anul trecut, până la 24,5 milioane de euro, Lehnert oferă la locul de muncă concepte de spații funcționale și estetice pentru posibilități de dezvoltare flexibile, cu cea mai bună acustică. Faptul că succesul nu este o chestiune firească, ci are legătură cu oamenii care lucrează pentru companie, a fost subliniat acum încă o dată de premiu. În cadrul aplicației, compania a obținut puncte în cinci domenii: leadership modern, forță inovatoare, stadiul transformării digitale, amabilitatea angajaților și strategii de recrutare. 85 de angajați, dintre care trei stagiari, beneficiază în prezent de mediul de lucru pozitiv din cadrul companiei.
Anul acesta, numărul angajaților urmează să crească și mai mult, urmând să fie angajați 5-10 noi colegi și doi noi stagiari, în principal în domeniile comercial și tehnic. Se caută funcționari industriali și de birou, tehnicieni și desenatori. Pe lângă numeroasele posibilități de formare profesională suplimentară, vor fi antrenate în special cunoștințele IT, pentru a fi mereu la zi. "Încercăm să promovăm în mod agresiv digitalizarea în cadrul companiei noastre", spune directorul general. Acest subiect este văzut ca o mare oportunitate de a rămâne competitiv în viitor.

Mai multe știri

Elemente de pereți despărțitori eleganți din oțel și sticlă
E...