Catalog

Lehnert GmbH

19.09.2024 02:09

Lehnert GmbH, desemnată angajatorul viitorului

Angajații mulțumiți, baza succesului

Lehnert GmbH din Fernwald, Hessa Centrală, a crescut cifra de afaceri cu 40 % în anul precedent / A primit distincția "Angajatorul viitorului"

Lutz Köppen, directorul general al Lehnert GmbH, râde în hohote zilele acestea: compania sa a primit recent distincția "Angajatorul viitorului". Aceasta este o veste bună pentru compania de dimensiuni medii, specializată în sisteme de pereți despărțitori și amenajări interioare industriale, într-o perioadă în care există o lipsă uriașă de lucrători calificați. "Sunt foarte mândru de acest premiu", recunoaște Köppen. Premiul arată că societatea nu are doar succes economic, ci își plasează și angajații în centrul activităților sale.
Cu o creștere a cifrei de afaceri de 40% anul trecut, până la 24,5 milioane de euro, Lehnert oferă oportunități flexibile de dezvoltare la locul de muncă, cu concepte de camere funcționale și estetice și o acustică excelentă. Faptul că acest succes nu este o chestiune de rutină, ci are de-a face cu oamenii care lucrează pentru companie, a fost subliniat încă o dată de premiu. În timpul procesului de aplicare, compania a obținut un punctaj ridicat în cinci domenii: conducere modernă, putere inovatoare, stadiul transformării digitale, amabilitatea angajaților și strategiile de recrutare. 85 de angajați, inclusiv trei ucenici, beneficiază în prezent de mediul de lucru pozitiv din cadrul companiei.
Anul acesta, numărul angajaților urmează să crească și mai mult, urmând să fie recrutați 5-10 noi colegi și doi noi stagiari, în special în domeniile comercial și tehnic. Căutăm funcționari industriali și de birou, tehnicieni și desenatori. În plus față de numeroasele oportunități de formare profesională suplimentară, vor fi instruite în special experții în domeniul IT, pentru a fi mereu la zi. "Încercăm să promovăm foarte proactiv digitalizarea în cadrul companiei", spune directorul general. Acest subiect este văzut ca o mare oportunitate de a rămâne competitivi în viitor.

De asemenea, Lehnert investește în acest an 500 000 de euro în utilaje și software pentru a fi la zi din punct de vedere tehnic. Printre altele, pentru noua hală de producție se achiziționează un ferăstrău dublu de aluminiu, camioane industriale și un sistem de aer comprimat. Hala modernă a fost construită anul trecut la un cost de 2,5 milioane de euro. De asemenea, au fost adăugate un sistem fotovoltaic și patru stații de e-charging.
Siemens Healthineers din Forchheim/Bavaria este una dintre companiile pe care compania din Hessa Centrală le-a cucerit cu expertiza sa. Acestea construiesc cabine de radioprotecție în valoare de peste cinci milioane de euro pentru specialiștii în tehnologie medicală. Printre altele, 350 de tone de plumb sunt prelucrate în timpul producției.

Mai multe știri

Lutz Köppen, directorul general al Lehnert GmbH, se amuză în aceste zile: compania sa a prim...

Elemente de pereți despărțitori eleganți din oțel și sticlă
E...