Catalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Despre Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

O soluție ideală este rezultatul unei interacțiuni și al unei dezvoltări constante. Știm acest lucru la fel de bine ca și clienții noștri, motiv pentru care filozofia corporativă a Supfina se bazează pe o abordare integrată. Aceasta înseamnă combinarea cunoștințelor și a experienței tradiționale cu tehnologia de vârf și cu servicii pentru clienți fără compromisuri.

Supfina Grieshaber efectuează cercetări specifice și combină mulți ani de experiență în domeniul superfinisării și rectificării, precum și al automatizării, cu cunoștințe despre procesele din amonte și din aval.

În calitate de furnizor de sisteme, vă oferim soluții complete dintr-o singură sursă. Dezvoltăm soluția profesională potrivită pentru fiecare cerință. Acest lucru vă permite să reacționați rapid la cerințele în schimbare ale clienților și să vă consolidați propria poziție pe piață.

Sistemele noastre sunt completate de un serviciu complet, susținut digital, pentru a vă asigura că, în calitate de client, puteți continua să vă bazați în orice moment pe Supfina.
Supfina Grieshaber este partenerul dumneavoastră de încredere în întreaga lume atunci când vine vorba de implementarea unor soluții de prelucrare economice pentru cele mai înalte cerințe - atât astăzi, cât și în viitor!

Aparate ataşabile de superfinisare (Supfina 202)

Dispozitiv electric de finisare cu bandă pentru montarea pe mașini de suport mici, medii și mari pentru superfinisarea suprafețelor șlefuite și finisate. De asemenea, este adecvat pentru utilizarea pe...

Dispozitiv de finisare a pietrei electrice (Supfina 220)

Dispozitiv electric de finisare a pietrei pentru montarea pe mașini cu suport mare, pentru superfinisarea suprafețelor șlefuite și finisate. De asemenea, este potrivit pentru utilizarea pe fascicul...

Dispozitiv de finisare cu bile (Supfina 291)

Unitate de finisare cu bile pentru montarea pe mașini de suport mici, medii și mari pentru superfinisarea suprafețelor rectificate sau fin strunjite.

Adecvat în special pentru supe...

Aparate ataşabile de superfinisare (Supfina 300)

Dispozitiv electric de superfinisare pentru instalarea pe mașini-unelte medii și mari pentru superfinisarea suprafețelor rectificate sau fin strunjite.

Potrivit în special pentru p...

Superfinisare pentru elemente rulante, tije de piston (Supfina RollerPro)

Seria Supfina RollerPro este sprinterul dintre mașinile de superfinisare.

În funcție de dimensiunile piesei de prelucrat, acestea pot finisa sute de role pe minut fără centre sau - datorită...

Mașină de rectificat role cilindrice (Supfina RollerFlex)

În cazul rulmenților cu role sferice moderni, creșterea performanțelor și a capacității de încărcare este direct legată de respectarea parametrilor de suprafață definiți.

Roller...

Tehnica suprafeţelor (R-Cell compact)

De la unități suplimentare la celule de producție complet automatizate.

În funcție de sarcina dumneavoastră, se poate utiliza o mare varietate de procese de prelucrar...

Sisteme de încărcare pentru SPIRO

Multitudinea de cerințe ale clienților în ceea ce privește opțiunile de încărcare și descărcare variază de la timpi de ciclu scurți pentru a reduce timpii neproductivi, timpii de pregătire scurți ș...

Scule de superfinisare

La fel de individual ca și sarcina dumneavoastră

Noua Supfina R-Cell pentru prelucrarea complet automatizată a uneltelor de mână


  • Măsurare
  • R...

Industria rulmenților rămâne în urmă în ceea ce privește producția autonomă

Supfina este Hero Customer 2024 în cadrul sistemului Siemens Solid Edge CAD.

Supfina a...

"Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de finisare a suprafețelor, echipa Supfina va prezenta o inovație - mașina de superfinisare Supfina Fact - părților interesate la ediția din acest an a Global Industrie din Lyon, Sala 4, Stand C156."
"Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții pentru finisarea suprafețelor, echipa Supfina va consilia părțile interesate în mod individual cu privire la toate aspectele legate de rectificarea suprafețelor duble la Grindtec din acest an de la Leipzig, în hala 5, standul E04."
Da, și de mai multe ori!
"Soluții pentru finisarea de înaltă precizie a suprafețelor" - acesta este motto-ul standului C10 de 132 mp al Supfina, situat în hala 10 la GrindingHub, în perioada 17-20 mai, la Stuttgart.
Profitați de demonstrația, leasingul sau mașinile noastre folosite: obțineți o mașină imediat disponibilă, operațională și fiabilă.