Catalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Despre Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

O soluție ideală este rezultatul unei interacțiuni și al unei dezvoltări constante. Știm acest lucru la fel de bine ca și clienții noștri, motiv pentru care filozofia corporativă a Supfina se bazează pe o abordare integrată. Aceasta înseamnă combinarea cunoștințelor și a experienței tradiționale cu tehnologia de vârf și cu servicii pentru clienți fără compromisuri.

Supfina Grieshaber efectuează cercetări specifice și combină mulți ani de experiență în domeniul superfinisării și rectificării, precum și al automatizării, cu cunoștințe despre procesele din amonte și din aval.

În calitate de furnizor de sisteme, vă oferim soluții complete dintr-o singură sursă. Dezvoltăm soluția profesională potrivită pentru fiecare cerință. Acest lucru vă permite să reacționați rapid la cerințele în schimbare ale clienților și să vă consolidați propria poziție pe piață.

Sistemele noastre sunt completate de un serviciu complet, susținut digital, pentru a vă asigura că, în calitate de client, puteți continua să vă bazați în orice moment pe Supfina.
Supfina Grieshaber este partenerul dumneavoastră de încredere în întreaga lume atunci când vine vorba de implementarea unor soluții de prelucrare economice pentru cele mai înalte cerințe - atât astăzi, cât și în viitor!

Maşini de rectificare fină (Spiro F7)

Rectificarea finăîn producția pe scară largă

Mașina flexibilă de rectificare fină Spiro F7 este ideală pentru crearea de suprafețe plane precise pe piesele de lucru real...

Maşini de rectificare fină (Spiro F12)

Pentru piese mari

Cea mai mare mașină Spiro a noastră este proiectată pentru a prelucra piese cu diametre cuprinse între 6 mm și 420 mm și cu cerințe speciale de înălțim...

Maşini pentru rectificare plană dublă (Planet BD)

Șlefuirea suprafețelor duble

Mai eficientă ca niciodată

Cea mai recentă generație a seriei de mașini Planet duce rectificarea pe două fețe, cuno...

Maşini pentru rectificare plană dublă (Planet V4)

Planet V - Seria
Orientată pe detalii

Dispunerea verticală a axului oferă utilizatorului cele mai bune calități ale piesei de prelucrat, reduc&acir...

Maşini pentru rectificare plană dublă (Planet V7)

Planet V - Seria
Orientată pe detalii

Dispunerea verticală a axului oferă utilizatorului cele mai bune calități ale piesei de prelucrat, reducând î...

Maşini de rectificare fină (Supfina LeanCostMachine®)

Flexibil și eficient din punct de vedere al costurilor

Datorită designului său modular, Supfina LCM este mașina de transport ideală pentru atașamente

  • Sist...

Mașină de superfinisare pentru prelucrarea arborelui cotit (Supfina LCM Crank)

Superfinisare
Rentabilă, versatilă, modulară

Supfina LCM Crank a fost dezvoltată pentru a completa mașina de finisare a arborelui cotit de mare pro...

Mașină de superfinisare pentru rulmenți sferici (Supfina LCM-TS)

Prelucrarea rulmenților cu avans robotizat
Pe baza deceniilor noastre de experiență în domeniul superfinisării și al automatizării proceselor de fabricație, proiectăm soluții care înd...

Aparate ataşabile de superfinisare (Supfina SpeedFinish)

Rectificareultrafină mai rapidă

TehnologiaSpeedFinisha fost dezvoltată pentru a combina avantajele rectificării cu cele ale superfinisării, adică pentru...

Dispozitiv de finisare pneumatică (Supfina 90)

Supfina 90

Dispozitiv pneumatic de finisare pentru montarea pe mașini cu comandă numerică (CNC) și pe mașini de transport convenționale, în special pentru situații de in...

Aparate ataşabile de superfinisare (Supfina 120)

Dispozitiv de finisare pneumatică pentru montarea pe mașini de suport de dimensiuni mici și medii pentru suprafinisarea suprafețelor șlefuite și strunjite.

Pe lângă formele simetrice...

Aparate ataşabile de superfinisare (Supfina 200)

Unitate de finisare electrică pentru montarea pe mașinile de suport mici, medii și mari pentru superfinisarea suprafețelor rectificate și finisate. În special pentru utilizarea pe fascicule de p...

Industria rulmenților rămâne în urmă în ceea ce privește producția autonomă

Supfina este Hero Customer 2024 în cadrul sistemului Siemens Solid Edge CAD.

Supfina a...

"Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de finisare a suprafețelor, echipa Supfina va prezenta o inovație - mașina de superfinisare Supfina Fact - părților interesate la ediția din acest an a Global Industrie din Lyon, Sala 4, Stand C156."
"Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții pentru finisarea suprafețelor, echipa Supfina va consilia părțile interesate în mod individual cu privire la toate aspectele legate de rectificarea suprafețelor duble la Grindtec din acest an de la Leipzig, în hala 5, standul E04."
Da, și de mai multe ori!
"Soluții pentru finisarea de înaltă precizie a suprafețelor" - acesta este motto-ul standului C10 de 132 mp al Supfina, situat în hala 10 la GrindingHub, în perioada 17-20 mai, la Stuttgart.
Profitați de demonstrația, leasingul sau mașinile noastre folosite: obțineți o mașină imediat disponibilă, operațională și fiabilă.