Catalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Despre Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Timp de aproximativ 85 de ani, numele Dolezych a fost sinonim cu competența și performanța. Produsele și serviciile care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate fac din Dolezych una dintre adresele de top în domeniul tehnologiei de frânghii, de ridicare, de sling și de fixare a încărcăturii.

Cu o tehnologie de ultimă generație și inovații mereu noi, compania s-a dezvoltat și a devenit unul dintre cei mai mari producători din Europa. În prezent, peste 650 de persoane sunt angajate la compania-mamă din Dortmund și la șapte filiale străine:

Produsele Dolezych dintr-o gamă completă de peste 20.000 de articole sunt utilizate oriunde trebuie ridicate, transportate sau asigurate sarcini în fabrică, pe șantier, pe șosea, pe calea ferată, pe apă sau în aer.varietatea enormă este o reflectare a nevoilor clienților.

: Deoarece există numeroase aplicații speciale în viața de zi cu zi, pe lângă mijloacele auxiliare cu aplicabilitate universală, scopul este de a oferi întreaga gamă și o activitate de dezvoltare orientată către client. În plus, Dolezych oferă un pachet complet de servicii cu consiliere, testare, întreținere și reparații pentru toate echipamentele de ridicare, de suspendare și de fixare a încărcăturii, un magazin online și un serviciu de livrare în 24 de ore în toată țara pentru articolele din stoc.

Echipamente de protecţie personale

  • ochiul de oprire a căderii din față și din spate
  • Ochiul dispozitivului de oprire
  • Recipient pentru șnur (se deschide sub tensiune, pentru șnurul nefolosit)
  • marca...

Asigurări ridicate

Adaptare ergonomică datorită curelelor reglabile pentru umeri, piept și picioare. Îmbrăcare și dezbrăcare practică datorită elementelor de fixare a cadrului de tip push-through.

Set de trei frânghii

Set de trei frânghii, lungime: 20,00 m, compus din:

  • Tipul de trepied Tripod 100 aprobat conform EN 795
  • 2 puncte de ancorare la cap; picioare extensibile
  • Înălțime reg...

Set pentru acoperitori

în special pentru acoperișuri și fațade

- Centură de fixare în caz de cădere tip MB95 cu 1 ochi de fixare în zona umărului
și 2 ochiuri de fixare laterale
- Dispozitiv de fixare...

Plasele de siguranță

Plasă de siguranță cu degete

confecționată din polipropilenă de înaltă rezistență, cu grosime de aproximativ 5 mm, cu o frânghie de 12 mm pe toată circumferința, cu ochiuri de plasă pătrate...

Echipamente de protecţie

  • Harnașamente de protecție împotriva căderilor,
  • Absorbante de cădere
  • Dispozitive de protecție împotriva căderilor de tip retractabil
  • Sisteme de reținere, <...

Sisteme de protecție împotriva căderilor

Adaptare ergonomică datorită curelelor reglabile pentru umeri, piept și picioare. Îmbrăcare și dezbrăcare practice datorită elementelor de fixare a cadrului de tip "push-through".

Plasă specială

Plasă de siguranță fără degete

fabricată din polipropilenă de înaltă rezistență, cu grosime de aproximativ 5 mm, cu frânghie de margine de 12 mm pe toată circumferința, cu ochiuri pătrat...

Trolii cu cablu

Rezistență excelentă la coroziune, carcasă și tambur din oțel inoxidabil, rotire liberă a tamburului, manivelă detașabilă, angrenaj suplimentar de mare viteză pentru derularea fără sarcină a fr&aci...

Cabestane

Datorită designului ușor și compact, troliul cu lanț este rapid de instalat și ușor de transportat în geanta furnizată. Gata de funcționare cu comandă, lanț și cablu de conectare.

Cric de mașină

Cricurile pentru utilaje sunt ajutoare indispensabile ori de câte ori este nevoie să fie ridicate utilaje grele sau să fie nivelate cu precizie (nivelare, nivelare, nivelare).

Manevrare ușo...

Clește de profil

Clește cu profil reglabil, cu un domeniu de prindere foarte mare.

Lățimea de prindere dorită și poziția centrului de greutate pot fi reglate rapid prin intermediul unor șuruburi de prindere...

În mod obișnuit, chingile de ancorare sunt utilizate pentru a lega și fixa încărcăturile. Dar, uneori, și căile neconvenționale duc la un scop
Utilizat ca o praștie de cap

05.07.2023 01:05

#Spotted



Opt metri de lanț de ancorare aruncați pur și simplu lejer peste umărul stâng, în ace...

Dolezych asigură siguranța pe transportoarele de mașini
Udo Dolezych a fost reales în funcția de președinte