Catalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

17.08.2023 01:08

O curea de ancorare cu o diferență

În mod obișnuit, chingile de ancorare sunt utilizate pentru a lega și fixa încărcăturile. Dar, uneori, și căile neconvenționale duc la un scop

Creativitate în întreținere
Unul dintre clienții noștri a dat dovadă de creativitate pentru a găsi o măsură de siguranță simplă și eficientă pentru întreținerea stivuitoarelor. În acest proces, bonetele lor de protecție trebuie să fie ținute în sus. În trecut, acest lucru a dus la probleme. În rolul principal în această soluție: o curea de ancorare. Până acum, capota de protecție era "susținută" doar cu grinzi de lemn - o construcție foarte predispusă la erori, deoarece grinzile se înclinau chiar și la un contact ușor și nu mai puteau ține capota. Rezultatul era reprezentat de vânătăi și alte leziuni la nivelul mâinilor angajaților.

Cuvântul magic este "flexibil"
Departamentul de securitate a muncii al clientului a trebuit, prin urmare, să dezvolte rapid o soluție flexibilă și robustă. Ofițerii de securitate au luat chingi de legare de 2.000 daN, au atașat cârligele lor în formă de S la capota de protecție, au trecut o dată chinga de 35 mm peste acoperișul vehiculului - și chinga perfectă era gata, la fel ca pentru asigurarea încărcăturii. Deoarece clichetul permite să se joace în mod flexibil cu lungimea curelei, această soluție poate fi utilizată și cu capacele de protecție de dimensiuni diferite ale stivuitoarelor. Un tip diferit de curea de ancorare, dar foarte inteligent utilizată!

Mai multe știri

Utilizat ca o praștie de cap

05.07.2023 01:05

#Spotted



Opt metri de lanț de ancorare aruncați pur și simplu lejer peste umărul stâng, în ace...

Dolezych asigură siguranța pe transportoarele de mașini
Udo Dolezych a fost reales în funcția de președinte