Catalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Despre LK Metallwaren GmbH

Pentru binele climei!

Construcții de instalații mai ecologice și mai eficiente

LK Metall este activă în domeniul construcției de instalații și este specializată în domeniile încălzirii halei, tehnologiei de izolare fonică, tratării apei și tehnologiei de proces.

Oferim soluții de sisteme personalizate și avem mulți ani de experiență. Produsele noastre inovatoare stabilesc noi standarde în ceea ce privește eficiența costurilor și expertiza procedurală.

LK Metall are în spate aproape 150 de ani de activitate antreprenorială și a fost activă în prelucrarea metalelor încă de la înființarea sa în 1862. De la fabrica inițială, specializată în felinare de cale ferată, s-a dezvoltat astăzi o companie modernă și inovatoare, care produce sisteme eficiente din punct de vedere energetic și ecologice în domeniile încălzirii halei, tehnologiei de izolare fonică, tratării apei și tehnologiei proceselor.

Din cele două locații de producție din Germania, furnizăm sistemele noastre clienților din întreaga Europă. Cu know-how-ul angajaților noștri, dezvoltăm soluții specifice clienților în toate cele patru segmente de activitate. Succesul nostru și dezvoltarea continuă a unor soluții de sisteme de succes se datorează aplicării tehnicilor de producție de ultimă generație în domeniul oțelurilor neferoase, al fierului și al oțelurilor de calitate superioară, precum și tehnicilor și tehnologiei proceselor care au fost stabilite la nivel intern.

Desigur, managementul nostru al calității este certificat DIN EN ISO 9001. Satisfacția clienților este motivația principală pentru acțiunile noastre. Aceasta merge mână în mână cu rentabilitatea și eficiența superioară a produselor noastre. Printre clienții noștri se numără companii industriale din diverse sectoare.

Obiectivul nostru

Ne concentrăm puternic pe nișele în care avantajul nostru calitativ, tehnic și economic ne oferă un avantaj în fața concurenților noștri.

Instalaţii de osmoză inversă

Osmoza inversă (OI = osmoză de rezervă) este un proces cu membrană pentru separarea substanțelor solubile (săruri, macromolecule) dintr-un lichid. Osmoza inversă inversează principiul osmozei. Pe o...

Tehnologia de tratare a apei și a apelor uzate

Tehnologia de tratare a apei și a apelor uzate pentru industrie și comerț

În zilele noastre, aproape fiecare proces de producție industrială în care se utilizează apă are nevoie d...

Construcţii de maşini

De preferință, totul de la o singură sursă!

Fie că este vorba de sectorul de prelucrare a maselor plastice sau a metalelor, de industria chimică sau de mediu: LK Metal...

Componente individuale realizate pe măsură

Comandă, accesorii, skimmer, tăvițe de picurare

Componente individuale pe măsură

Nu numai că dezvoltăm și configurăm sisteme parțiale sau complete, dar pr...

Fabricarea produselor metalice

Pentru a garanta calitatea și precizia necesare în procesele de fabricație, avem la dispoziție, pe lângă zeci de ani de know-how profesional, un parc de mașini modern, controlat de CNC: inclusiv o maș...

Instalaţii de ventilaţie (REKU)

Ventilația controlată în permanență este indispensabilă pentru un mediu de lucru plăcut și constant mai sănătos în halele industriale și comerciale.

Sistemul de ventilație LK REKU de la LK...

Sistem de ventilație pentru galvanizare, producție alimentară (RK-K)

Schimb continuu de aer la temperatură constantă

Halele industriale, cum ar fi cele utilizate pe scară largă pentru procesarea, fabricarea și depozitarea materiilor pri...

Încălzitor cu aer cald pentru hale industriale ( GCS)

Încălzitor cu aer cald GCS (Green-Climate-System)

Extragerea căldurii din aer!

Din ce în ce mai multe companii se străduiesc să obțină o independență cât mai m...

Schimbător de căldură special

Schimbătoare de căldură speciale pentru procese de încălzire, vopsire și uscare pentru încălzirea mediilor gazoase

Schimbătoarele de căldură speciale de la LK Metall pot fi livrat...

Încălzirea sălii (RBW)

Încălzirea eficientă din punct de vedere energetic a halei prin intermediul unei tehnologii inovatoare

Generator hibrid de aer cald LK RBW

Eficiență energ...

Distribuitor de aer amestecat (Thermovent)

Distribuție a aerului de alimentare fără tiraj

Distribuitorul de aer de amestec Thermovent dezvoltat de proiectanții noștri are două ventilatoare axiale de joasă presiune î...

Perdea de aer

Evitarea pătrunderii aerului rece

Personalul din zona de recepție a mărfurilor știe prea bine acest lucru: atunci când temperaturile exterioare sunt scăzute, aerul rec...

Încălzirea halei este o provocare pe care companiile trebuie să o stăpânească. Eficiența energetică, durabilitatea și costurile de exploatare sunt trei factori decisivi. În acest ghid, veți afla cum contribuie pompele de căldură la încălzirea halei și de ce sunt o alegere de viitor.


Există măsuri mai rezonabile pentru participarea activă la protecția climei prin reducerea...

Încălzirea halei este o provocare pe care companiile trebuie să o stăpânească. Eficiența energetică, durabilitatea și costurile de exploatare sunt trei factori decisivi. În acest ghid, veți afla cum contribuie pompele de căldură la încălzirea halei și de ce sunt o alegere de viitor.

Purificatorul de aer LRA-S filtrează 99,995% din toți virușii din aerul din cameră!

&I...