Catalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Instalaţii de ventilaţie (REKU) de la LK Metallwaren GmbH

Anchetă produs  

Ventilația controlată în permanență este indispensabilă pentru un mediu de lucru plăcut și constant mai sănătos în halele industriale și comerciale.

Sistemul de ventilație LK REKU de la LK Metallwaren are toate condițiile necesare în acest sens și impresionează prin eficiența energetică extraordinară.

În plus, acesta poate fi extins cu o pompă de căldură pentru economisirea energiei, cu un sistem de climatizare sau cu un chiller pentru răcire constantă, după cum se dorește.

Extrageți aerul poluat din proces!
Sistemele de ventilație funcționează, de obicei, conform principiului bidirecțional. încăperile sunt alimentate cu aer proaspăt prin intermediul unuia dintre ele, în timp ce celălalt transportă aerul de proces "utilizat" filtrat către exterior. Fluxurile de aer de alimentare și de evacuare nu sunt amestecate.

Sistemele de ventilație REKU distribuie aerul de alimentare prin intermediul unui cap de suflare controlat termic, al unui sistem de ghidare a aerului textil sau al unei conducte de alimentare cu aer. În cazul în care aerul din hală este contaminat cu aerosoli, se pot integra filtre speciale în fluxul de aer evacuat: Astfel, se poate preveni poluarea halei și a sistemului.

Până la 84% recuperare de căldură
Schimbătorul nostru de căldură cu plăci integrat folosește aerul cald din hală pentru a încălzi aerul proaspăt aspirat atunci când temperaturile exterioare sunt scăzute. În acest fel, până la 84 la sută din energie poate fi recuperată din aerul cald de proces prin intermediul sistemului de recuperare a căldurii (HRU), iar consumul de energie poate fi redus semnificativ.

Dacă este necesară o temperatură mai ridicată a halei, sistemul de ventilație poate fi extins cu un evaporator direct, gaz lichid, apă caldă pompată sau serpentină electrică. Acest lucru economisește energie și este 100% neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2.

Performanță ridicată pentru un schimb de aer optim
Sunt disponibile două tipuri de sisteme, în funcție de cerințele de performanță. Sistemul de ventilație REKU 7 atinge o performanță nominală a aerului de până la 7.000 m3/h, iar REKU 10 chiar până la 10.000 m3/h.

În funcție de dimensiunile respective ale clădirii și de cerințele de performanță la fața locului, ambele tipuri de sisteme pot fi combinate între ele, după cum se dorește.

Răcirea constantă a temperaturilor ridicate din hale
Radiațiile solare puternice sau evacuarea crescută a aerului de proces pot determina creșterea temperaturilor în halele de producție și în depozite într-o asemenea măsură încât acest lucru are un efect negativ asupra climatului halei și asupra producției sau depozitării produselor. Pentru a evita acest lucru, sistemul de ventilație REKU poate fi combinat cu o pompă de căldură, o unitate de aer condiționat sau un răcitor, în funcție de cerințe. În acest fel, pot fi menținute temperaturi constante în hală.

Cu sistemul de ventilație LK REKU în combinație cu pompe de căldură, unități de climatizare sau un chiller, produsele și bunurile sunt protejate, iar climatul încăperii este îmbunătățit semnificativ pentru condiții de lucru plăcute.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Instalaţii de ventilaţie

Sistem de ventilație pentru galvanizare, producție alimentară (RK-K)

Schimb continuu de aer la temperatură constantă

Halele industriale, cum ar fi cele utilizate pe scară largă pentru procesarea, fabricarea și depozitarea materiilor pri...