Catalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Încălzitor cu aer cald pentru hale industriale ( GCS) de la LK Metallwaren GmbH

Anchetă produs  

Încălzitor cu aer cald GCS (Green-Climate-System)

Extragerea căldurii din aer!

Din ce în ce mai multe companii se străduiesc să obțină o independență cât mai mare față de combustibilii fosili. Pentru a putea oferi energii de acționare alternative pentru funcționarea sistemelor de încălzire a halei, LK Metallwaren a dezvoltat încălzitorul de aer cald LK "Green-Climate-System (GCS)", neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2.

În loc de gaz sau petrol, "Green-Climate-System" utilizează pur și simplu condițiile existente ale aerului exterior și interior.

Încălziți, răciți și ventilați halele în mod eficient!

"Inima" sistemului este rotorul radial. Aceasta aspiră atât aerul încălzit al halei, cât și aerul proaspăt din exterior și îl introduce în hală prin intermediul unei camere de amestec, al unui filtru de aer și al unui serpentin de încălzire. Registrul este conectat la pachetul de pompe de căldură instalat pe acoperiș. În funcție de temperatura dorită, acesta răcește sau încălzește aerul care trece pe lângă el.

La temperaturi exterioare sub punctul de îngheț, este posibilă și acoperirea vârfurilor de sarcină prin utilizarea unui registru electronic de încălzire a acoperișului. Avantajul încălzitorului de aer cald LK GCS este că utilizează sută la sută din aerul exterior pentru a genera căldură. La încălzirea halei, acest lucru nu numai că promovează independența față de combustibilii fosili, dar îndeplinește deja cerințele Legii privind protecția climei.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Încălzitoare cu aer cald

Încălzirea sălii (RBW)

Încălzirea eficientă din punct de vedere energetic a halei prin intermediul unei tehnologii inovatoare

Generator hibrid de aer cald LK RBW

Eficiență energ...