Catalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Despre Arno Arnold GmbH

Istoria companiei ARNOLD a început în 1864 ca producător de bandonioane, instrumentul clasic de tango. De la reînființarea sa în 1949, Arno Arnold s-a dezvoltat și a devenit unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de protecție flexibile pentru uzinele industriale.

Compania dezvoltă, proiectează și produce sisteme de acoperire de protecție cu mare atenție și responsabilitate pentru calitatea "Made in Germany".

Pentru echipa ARNOLD, fabricarea de produse tehnice de înaltă calitate și ținerea pasului cu schimbările din industrie și cu așteptările clienților internaționali reprezintă atât o provocare, cât și o obligație. Numeroase cereri de brevet, modele de utilitate și drepturi de proprietate industrială, cum ar fi Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet și, cel mai recent, Elegano, toate protecțiile de mașini care sunt foarte flexibile și sigure pentru o gamă largă de aplicații în mașini și centre de prelucrare, precum și în industria auto și în tehnologia medicală, sunt dovada forței inovatoare a companiei.

Husele de protecție inovatoare combină în egală măsură flexibilitatea, funcționalitatea și robustețea. Mașinile și sistemele cu "Arnold inside" pot funcționa cu o precizie constantă, deoarece sunt evitate perioadele lungi de nefuncționare sau costurile ridicate ale pieselor de schimb.

Blocaj de extensie (QuickStep)

QuickStep include funcția de opritor de extragere și este atașat la diferite segmente ale unui capac de protecție. QuickStep poate fi utilizat și pentru a fixa alte opțiuni, cum ar fi plăcile noast...

Lanțuri de dirijare a energiei (Catena)

Catena este un sistem de ghidare autoportant, flexibil, care poate fi instalat în copertine de protecție mobile pentru aplicații verticale sau în copertine de acoperiș.

A fost dezvoltat...

Sisteme și opțiuni de ghidare

Sistemele de ghidare sunt proiectate în conformitate cu specificațiile clientului. Vom fi bucuroși să vă ajutăm în proiectarea potrivirii/configurației optime a geometriei de ghidare.

Senzori

Senzori posibili pentru Connected Cover

  • Senzor de accelerație: de exemplu, pentru a clasifica și cuantifica cursele efectuate și, astfel, pentru a d...

Atunci când este necesară siguranța în automatizare, se folosesc adesea carcase de mașini, adică...

ArnoPure oferă un echilibru între funcția protectoare, o funcționare foarte fină și o durat...