Catalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Despre Arno Arnold GmbH

Istoria companiei ARNOLD a început în 1864 ca producător de bandonioane, instrumentul clasic de tango. De la reînființarea sa în 1949, Arno Arnold s-a dezvoltat și a devenit unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de protecție flexibile pentru uzinele industriale.

Compania dezvoltă, proiectează și produce sisteme de acoperire de protecție cu mare atenție și responsabilitate pentru calitatea "Made in Germany".

Pentru echipa ARNOLD, fabricarea de produse tehnice de înaltă calitate și ținerea pasului cu schimbările din industrie și cu așteptările clienților internaționali reprezintă atât o provocare, cât și o obligație. Numeroase cereri de brevet, modele de utilitate și drepturi de proprietate industrială, cum ar fi Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet și, cel mai recent, Elegano, toate protecțiile de mașini care sunt foarte flexibile și sigure pentru o gamă largă de aplicații în mașini și centre de prelucrare, precum și în industria auto și în tehnologia medicală, sunt dovada forței inovatoare a companiei.

Husele de protecție inovatoare combină în egală măsură flexibilitatea, funcționalitatea și robustețea. Mașinile și sistemele cu "Arnold inside" pot funcționa cu o precizie constantă, deoarece sunt evitate perioadele lungi de nefuncționare sau costurile ridicate ale pieselor de schimb.

Burdufuri armonică (Classic)

În calitate de inventator al burdufului, Arno Arnold are cunoștințe vaste despre burdufuri. A devenit clar foarte devreme că, în situațiile în care se creează multe așchii, o protecție suplimentară pe...

Burdufuri-armonică rotunde (Rondet)

Burdufurile rotunde Rondet sunt utilizate acolo unde trebuie garantată mobilitatea, de exemplu, pentru fusuri și articulații.

Acestea oferă o protecție fiabilă împotriva murdăriei intense î...

Suflet de ghidare a fasciculului laser

Baza pentru burdufurile noastre de ghidare a fasciculului laser este formată din sistemul nostru omogen cu materiale dezvoltate în special pentru aplicația laser în ceea ce privește materialul, ghi...

Capac de plafon (Roover)

Acoperișurile de acoperiș sunt adecvate pentru protecția împotriva așchiilor învârtite.

Acestea pot fi montate ulterior pe pereții posteriori echipați în acest scop. Diverse mecanisme de de...

Soluții medicale

Huse sub formă de burdufuri sau huse cu role pentru, de exemplu, ambulanțe, mese de operație sau paturi de transfer.

Atunci când se proiectează și se fabrică husele de protecție Arnold pent...

Ghidaj liniar cu burdufuri

ARNO ARNOLD produce burdufuri de ghidare liniară pentru toți producătorii obișnuiți, în profile standard, în orice dimensiune și geometrie specială.

Mai multe informații sunt disponibile la...

Suflet de masă de ridicare

Pentru ridicarea burdufurilor de masă în liniile de asamblare, se recomandă o indicație vizuală a poziției ridicate prin intermediul protecției laterale galbene din fiecare pliu. Toate opțiun...

Suflet cu foi (Duplet)

Baza este un burduf ARNO ARNOLD. Cu ajutorul sistemului nostru de fixare patentat, panourile telescopice sunt fie articulate, fie conectate rigid la burduf prin intermediul unor cleme de fixare spe...

Plăci telescopice din oțel, cu sau fără burduf (Strapano)

STRAPANO, sistemul inovator de protecție de la ARNOLD, are toate avantajele unei huse cu foi telescopice, dar renunță complet la burdufuri în designul său.

Un element funcțional preia mi...

Capac de protecție a mașinii (Slimcover)

Husa de protecție a mașinii Slimcover, economisitorul nostru de spațiu durabil

Slimcover este cea mai recentă inovație a noastră pentru capacele de protecție pentru mașini-unelte. Capacul f...

Apărători telescopice (Arnopure)

ArnoPure, capacul de protecție de înaltă performanță în formă pură

ArnoPure oferă un echilibru între funcția protectoare, o mare ușurință de rulare și o durată de viață lun...

Apărători telescopice (Elegano)

Învelișurile de protecție foarte subțiri ELEGANO® realizate din foi telescopice ating un Lmin excepțional de mic atunci când sunt împinse împreună.

În

com...

Atunci când este necesară siguranța în automatizare, se folosesc adesea carcase de mașini, adică...

ArnoPure oferă un echilibru între funcția protectoare, o funcționare foarte fină și o durat...