Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Inapoi la listă

Sisteme de măsură 3D (CARMET) de la Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Anchetă produs  

Caracteristici exclusive pentru o gamă largă

ZEISS CARMET este un pachet economic și complet, care nu lasă nimic de dorit și oferă calitatea ZEISS în toate elementele sale.

Acces la nivelul podelei

Cu modelul cu podea încastrată, ZEISS CARMET oferă acces liber din toate părțile. Pentru utilizarea cu o fundație existentă, este disponibilă o versiune pe podea.

Precizie și dinamică

Coloana ZEISS CARMET Z are o formă trapezoidală. O bază largă asigură stabilitate și rigiditate pentru o precizie maximă. Conicitatea ascendentă economisește din greutate, ceea ce este benefic pentru dinamică. În acest fel, ZEISS CARMET combină precizia și dinamica într-un design superior.

Ghidaje liniare cu lanțuri cu bile

Ghidaje liniare cu lanțuri cu bile ZEISS stabilește în toate axele ghidaje liniare cu lanțuri cu bile, care se caracterizează prin rigiditate ridicată, funcționare lină și întreținere redusă.

Control integrat

ZEISS CARMET este controlat de o unitate de control mobilă integrată în mașina de măsurat. Acest lucru reduce numărul de interfețe, accelerează procesul de instalare și reduce spațiul necesar. Carcasa unității de control servește, de asemenea, drept suport pentru panoul de control.

Siguranță

Brațul orizontal al aparatului ZEISS CARMET este echipat cu o protecție împotriva coliziunilor, care economisește spațiu, pe ambele părți, pentru a proteja persoanele și materialele de răniri și deteriorări. Acționările cu fricțiune dovedite ale mașinilor ZEISS, care alunecă pur și simplu atunci când există un blocaj, contribuie, de asemenea, la siguranță.

Stabilitatea temperaturii

Pentru toate componentele relevante din punct de vedere structural, ZEISS utilizează în mod consecvent oțel, care permite o expansiune termică uniformă și controlată. În plus, coloana Z este, de asemenea, izolată termic prin tehnologia F.I.. Rezultatul: Aparatul poate fi utilizat într-o gamă largă de temperaturi, de la 16 la 24°C, în limita erorii de măsurare specificate. În plus, mașina nu trebuie răcită și nu este necesară compensarea temperaturii. În plus, capacul izolator ușor poate fi îndepărtat rapid și ușor pentru întreținere.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Sisteme de măsură 3D

Sisteme de măsură 3D (CONTURA)

Mașina de referință în clasa compactă

CONTURA - platforma largă de la ZEISS pentru o asigurare a calității flexibilă, fiabilă și fără compromisuri. Cea mai recentă generați...

Sisteme de măsură 3D (ACCURA)

Soluția care crește odată cu dumneavoastră

Performanța și precizia sunt prioritățile dvs. de top? Datorită gamei sale largi de configurații, ZEISS ACCURA poate fi adaptat l...

Sisteme de măsură 3D (XENOS)

Referința

ZEISS XENOS se simte ca acasă oriunde se cere precizie maximă - în laboratoarele de măsurare ale institutelor de cercetare, în industria aerospațială și în indust...

Sisteme de măsură 3D (MMZ T)

Combinația fascinantă de gamă de măsurare și precizie.Ideal pentru angrenaje mari.

Cu un domeniu de măsurare de până la 14,8 m³, linia MMZ T este cea mai mare dintre m...

Sisteme de măsură 3D (MMZ E)

Ideal pentru încărcarea la nivelul podelei a pieselor mari.

Aparatele de măsurare cu portal MMZ E sunt ideale pentru inspectarea pieselor de lucru care sunt transportate pr...