Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Inapoi la listă

Sisteme de măsură 3D (ACCURA) de la Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Anchetă produs  

Soluția care crește odată cu dumneavoastră

Performanța și precizia sunt prioritățile dvs. de top? Datorită gamei sale largi de configurații, ZEISS ACCURA poate fi adaptat la nevoile dumneavoastră - și la buget. În plus, designul modular face ca sistemul să fie rezistent la viitor: ACCURA poate fi modificat pentru a satisface cerințele în schimbare privind configurația, senzorii și software-ul.

Anticipat pentru viitor

Datorită designului său modular, ZEISS ACCURA este pregătit să facă față cerințelor viitorului. Acesta crește odată cu cerințele dumneavoastră privind echipamentele, senzorii și software-ul. Pre-cablarea pentru senzori de contact și optici, precum și pentru scanare, face ca ZEISS ACCURA să fie imediat capabil de multisenzori.

Greutate redusă, dinamică ridicată

Fabricat din oțel și aluminiu, podul ZEISS ACCURA este extrem de rigid, dar subțire. Elementele din aluminiu sunt acoperite cu tehnologia CARAT de la ZEISS pentru a îmbunătăți stabilitatea la temperatură și durata de viață. Greutatea redusă a părților mobile îmbunătățește rigiditatea dinamică a mașinii.

Interval de temperatură de la 20ºC la 26ºC

Puntea ZEISS ACCURA este acoperită cu tehnologia de izolare cu spumă, un nou tip de izolație de înaltă performanță. Învelișurile carcasei asigură o izolație maximă și o grosime minimă. Acest lucru permite operatorului să selecteze o temperatură a laboratorului de măsurare între 20ºC și 26ºC.

Design ușor de întreținut

Toate panourile carcasei podului pot fi demontate și remontate în doar câțiva pași. Acest lucru reduce timpul necesar pentru întreținere și crește disponibilitatea mașinii.

Precizie până în colțuri

Fiecare dimensiune a ZEISS ACCURA este prevăzută cu un domeniu de măsurare maximizat. Acest lucru garantează precizia de măsurare până în colțuri.

Navigator VAST

ZEISS ACCURA vine standard cu tehnologia VAST navigator pentru a permite o calibrare, o apropiere și o scanare și mai rapide, precum și o precizie îmbunătățită.

Pachet opțional cu dinamică ridicată

Pachetul High-dynamic Package transformă ZEISS ACCURA într-o mașină de măsurare de mare viteză. Acesta permite o viteză de deplasare de până la 800 mm/s. Din cauza vitezei mari, zona de măsurare a mașinii necesită o protecție suplimentară. Scanerele laser monitorizează zona de protecție din jurul mașinii. Dacă cineva intră în zona de protecție, ZEISS ACCURA încetinește imediat. Operațiunile de măsurare de mare viteză sunt reluate automat după ce zona este eliberată. Această tehnologie de siguranță este inclusă în pachetul High-dynamic.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Sisteme de măsură 3D

Sisteme de măsură 3D (CONTURA)

Mașina de referință în clasa compactă

CONTURA - platforma largă de la ZEISS pentru o asigurare a calității flexibilă, fiabilă și fără compromisuri. Cea mai recentă generați...

Sisteme de măsură 3D (XENOS)

Referința

ZEISS XENOS se simte ca acasă oriunde se cere precizie maximă - în laboratoarele de măsurare ale institutelor de cercetare, în industria aerospațială și în indust...

Sisteme de măsură 3D (MMZ T)

Combinația fascinantă de gamă de măsurare și precizie.Ideal pentru angrenaje mari.

Cu un domeniu de măsurare de până la 14,8 m³, linia MMZ T este cea mai mare dintre m...

Sisteme de măsură 3D (MMZ E)

Ideal pentru încărcarea la nivelul podelei a pieselor mari.

Aparatele de măsurare cu portal MMZ E sunt ideale pentru inspectarea pieselor de lucru care sunt transportate pr...

Sisteme de măsură 3D (MMZ G)

Măreție de neegalat

Mașinile mari de tip punte din linia MMZ G îndeplinesc cele mai înalte cerințe: acestea dispun de cea mai mare gamă de măsurare dintre toate mașinile de...