Catalog

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.10.2024 01:10

Relansarea noastră este completă!

Irlbacher se prezintă astăzi cu un site web complet revizuit. Noul site are un design proaspăt, modern și o structură clară, ușor de utilizat și poate fi accesat la www.irlbacher.com.

În timpul reproiectării, am pus mare accent pe ușurința în utilizare. De exemplu, prin intermediul meniului principal sau direct prin intermediul paginii de pornire, vă puteți orienta rapid către sectoarele noastre, competențe, companie și ofertele noastre de carieră. Serviciul nostru 360° pentru dezvoltare și producție poate fi accesat, de asemenea, prin intermediul paginii de pornire. Aici, propriul nostru demonstrator HMI este utilizat pentru a arăta în mod clar ce înseamnă serviciul nostru 360° și cât de largă este astăzi gama opțiunilor noastre de producție.

Dacă aveți întrebări cu privire la tehnologii individuale sau dacă sunteți în căutarea cuiva care să vă ajute să vă duceți produsul la următorul nivel, așteptăm cu nerăbdare să primim apelul sau e-mailul dumneavoastră.

Distrează-te cu noul nostru site web. Suntem siguri că veți găsi sugestii și idei pe care nu le-ați mai văzut până acum!

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună la proiecte interesante!

Mai multe știri

  • HMI-uri intuitive pentru piața internațională
  • HMI cu atingere haptică funcționea...

Datorită ghidajelor decupate în ecranul tactil, degetele dvs. știu întotdeauna unde se află. Tast...

De ce aveți nevoie de plăci de circuite imprimate când puteți imprima electronice pe sticlă? Grupul Irlbacher prelucrează sticlă specială pentru diverse industrii de peste 80 de ani. Cu tehnologia sa patentată Impatouch, compania din Schönsee demonstrează, într-o varietate de aplicații, că spatele sticlei poate fi folosit ca suport pentru circuite și că componentele electronice pot fi montate direct pe sticlă