Catalog

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.11.2023 00:11

HMI cu atingere haptică funcționează și fără afișaj

  • HMI-uri intuitive pentru piața internațională
  • HMI cu atingere haptică funcționează și fără afișaj
HMI-urile tactile haptice încorporate pe bază de sticlă de la Irlbacher, specialistul global în prelucrarea și funcționalizarea sticlei plate, permit interfețe intuitive pentru utilizator care pot face fără afișaj și, prin urmare, fără vorbire. Elementele de operare pe bază de PCAP integrate în sticlă, care pot fi simțite chiar și prin intermediul mănușilor, înlocuiesc comenzile și butoanele, evitând astfel deschiderile în panoul frontal. Toate etapele de producție pentru soluțiile personalizate sunt realizate în Germania.

. Elementele de control haptic pot fi fie încastrate, fie ridicate. Elementele sub formă de vârfuri de degete înlocuiesc butoanele și permit o operare intuitivă, deoarece se recunoaște imediat unde trebuie efectuată o operațiune pe partea frontală. Dispozitivele de intrare sub formă de glisoare sau encodere pot fi, de asemenea, modelate cu ajutorul acestei tehnologii. LED-urile sau afișajele alfanumerice mici, dispuse în mod corespunzător, indică valorile actuale de reglare. Prin proiectarea corespunzătoare a iluminării de fundal și a scenelor individuale ale acesteia, procedurile de operare sunt intuitiv de înțeles și clare, chiar și fără un afișaj.

Microcontrolerele utilizate pentru a analiza semnalele senzorilor PCAP oferă suficientă putere de calcul pentru a încorpora o parte sau toate aplicațiile clientului. În acest caz, instrumente speciale asigură faptul că proprietatea intelectuală a clientului rămâne protejată. Acest lucru permite paralelizarea sarcinilor de dezvoltare, reducând timpul de lansare pe piață și costurile de producție.

HMI-urile integrate ale Irlbacher se bazează pe tehnologia PCAP. În consecință, acestea sunt complet închise, fără îmbinări, nu necesită deschideri și, prin urmare, oferă grade de protecție de până la IP69K. Curățarea - sau, de exemplu, în sectorul MedTech, reprelucrarea igienică - poate fi efectuată în orice moment fără probleme. În funcție de cerințele de proiectare, HMI este integrată la nivel sau lipită - sau formează chiar partea frontală a dispozitivului.

O combinație inteligentă de senzori și iluminare de fundal înseamnă că până și comportamentul complex al dispozitivului poate fi cartografiat folosind cele mai simple proceduri de operare. De exemplu, o primă atingere a părții frontale din sticlă activează aparatul; iluminarea din spate este ridicată uniform. Acest lucru elimină necesitatea unui buton ON, de exemplu. Sistemul de control integrat este atât de puternic încât poate fi realizată și iluminarea de fundal scenică. Iluminarea HMI se adaptează astfel la starea aparatului respectiv și la procesul de funcționare preconizat.

HMI-urile cu o eleganță atemporală folosesc în general negru bogat ca și culoare de bază. Logo-urile companiei, denumirile dispozitivelor, simbolurile etc. pot fi, de asemenea, aplicate pe sticla frontală cu ajutorul imprimării ceramice rezistente la UV și ecologice. Într-o etapă finală de prelucrare, toate straturile de culoare se emailează inseparabil cu sticla, care este rafinată simultan în sticlă securizată.

Grupul Irlbacher, care există de aproape 90 de ani, este considerat a fi procesatorul de sticlă cu cea mai largă gamă de opțiuni de producție la nivel mondial. Compania imprimă circuite electronice pe sticlă de peste 15 ani și își sprijină clienții în dezvoltarea de soluții de asamblare sofisticate pentru HMI-uri tactile încorporate personalizate, cu și fără afișaj.

Mai multe știri

Datorită ghidajelor decupate în ecranul tactil, degetele dvs. știu întotdeauna unde se află. Tast...

De ce aveți nevoie de plăci de circuite imprimate când puteți imprima electronice pe sticlă? Grupul Irlbacher prelucrează sticlă specială pentru diverse industrii de peste 80 de ani. Cu tehnologia sa patentată Impatouch, compania din Schönsee demonstrează, într-o varietate de aplicații, că spatele sticlei poate fi folosit ca suport pentru circuite și că componentele electronice pot fi montate direct pe sticlă