Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.03.2024 01:03

Foarte compact și la obiect

Noul encoder de înaltă rezoluție de la Dunkermotoren pentru cele mai înalte cerințe de precizie

Cu encoderul magnetic MR 38, Dunkermotoren, o marcă a AMETEK, lansează o soluție deosebit de compactă pentru sarcini de poziționare precisă. Cu o rezoluție de 1024 ppr pe canalele A și B, encoderul este conceput pentru a acoperi profilele de mișcare complexe într-o gamă largă de aplicații.

Un al treilea, așa-numitul semnal index, poate fi înțeles ca un impuls de referință pentru mișcare. Acesta poate fi utilizat pentru a determina poziția absolută a motorului conectat în cadrul unei revoluții și pentru a asigura plauzibilitatea semnalelor transmise prin canalele A și B. Acest lucru oferă utilizatorului o siguranță suplimentară în ceea ce privește acuratețea datelor transmise.

O singură revoluție a motorului poate fi rezolvată în 4096 de pași, ceea ce permite determinarea precisă a pozițiilor și apropierea acestora cu o precizie milimetrică. Combinată cu un curent de ieșire de 20 mA, transmiterea precisă este garantată chiar și pe distanțe mari de cablu. În plus, toate cele trei semnale sunt disponibile și în formă inversată. Aceste semnale diferențiale sporesc imunitatea la interferențe a semnalului de ieșire. Tensiunea de alimentare a encodorului este de 5 VDC (24 VDC posibil la cerere).

Datorită designului său deosebit de compact, encodorul MR 38 poate fi integrat complet în carcasa chiar și a micilor serii de motoare BLDC de la Dunkermotoren. Acest lucru înseamnă că semnalele pot fi conectate direct la conectorul motorului, permițând o soluție cu un singur cablu. Această integrare nu numai că reduce cantitatea de material necesară pentru soluția completă, dar economisește și spațiu prețios în aplicațiile în care spațiul de instalare este limitat.

Rezultatul pentru utilizator este o unitate deosebit de subțire, dar puternică, care este garantată să îndeplinească cerințele de poziționare precisă ale aplicației dumneavoastră.

Mai multe știri

Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...

în perioada 16-18 aprilie 2024 la Messe Frankfurt, standul A171.
Odată cu modernizarea mediului de programare MotionCode de la nexofox, programarea motoarelor inteligente este acum și mai ușoară și nu mai există limite pentru arhitecturile de automatizare descentralizate.

Utilizat pe scară largă și versatil - motorul fără perii BG 75 de la Dunkermotoren, o marcă AMETE...

Cu familia de produse SL 38, Dunkermotoren, un brand al AMETEK, a lansat o nouă serie de motoare liniare de înaltă performanță. Ca versiune din oțel inoxidabil, ServoLine 38 STL (Stainless Steel) impresionează prin cea mai înaltă calitate a materialului și durabilitate