Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

14.10.2023 01:10

Portofoliul Dunkermotoren MCP se extinde: BG 45 dPro este aici

în 2018, Dunkermotoren, un brand AMETEK, a introdus propria platformă pentru controlul motoarelor sale inteligente BG. De atunci, așa-numita Platformă de control al motoarelor (MCP) s-a dovedit a fi eficientă și a fost implementată pas cu pas pentru diferitele dimensiuni ale motoarelor. Acum că cel mai mare motor din serie, BG 95, dimensiunile BG 65 sau 66 și BG 75 și controlerul extern BGE 5510 sunt deja disponibile pe bază de MCP, următoarea dimensiune mai mică se poate aștepta și ea la o actualizare: BG 45 dPro este aici!

BG 45 dPro impresionează prin lungimea marginii de doar 46 mm și este astfel cel mai mic membru al familiei dPro. La fel ca în cazul tuturor motoarelor BG dPro, punctul său forte este integrarea electronicii complete a motorului în carcasa deja compactă a motorului. În ciuda dimensiunilor sale, BG 45 dPro poate ține cu ușurință pasul cu frații săi mai mari:

. Cu o putere de ieșire continuă de până la 110 W și viteze nominale de până la 4.720 rpm, motorul este mai puternic decât predecesorii săi la aceeași tensiune nominală. În combinație cu angrenaje, encodere și/sau frâne din sistemul modular Dunkermotoren, este ușor de găsit unitatea potrivită pentru orice aplicație - fie că este vorba de intralogistică, tehnologie medicală, ambalaje, industria semiconductorilor sau electronică. Datorită protecției IP de până la IP 65, BG 45 dPro este potrivit chiar și pentru utilizarea în medii exigente.

În ceea ce privește funcțiile și caracteristicile, BG 45 dPro nu oferă doar intrări și ieșiri programabile, digitale, o intrare analogică și un encoder de înaltă rezoluție de 4096 cpr. Diferite moduri de curent, viteză și poziție pot fi, de asemenea, programate cu ușurință datorită MCP. Conectarea este la fel de ușoară, fie prin CANopen, fie cu una dintre interfețele Ethernet industriale PROFINET, EtherCAT sau EtherNet/IP. Un conector hibrid cu 15 pini și instrumentul de configurare "Drive Assistant 5" permit o punere în funcțiune fără complicații.

În plus, prin intermediul noului nexofox MotionCode pot fi realizate funcții precum monitorizarea stării, întreținerea predictivă sau alarmarea și mesageria. Cu BG 45 dPro și nexofox, nimic nu mai stă în calea IIoT și a propriei fabrici inteligente.

Funcția de siguranță STO (Safe Torque Off) este integrată ca standard în toate motoarele BG 45 dPro cu Ethernet industrial. STO este disponibilă opțional pentru versiunile CANopen. Cu STO, motorul dvs. poate fi setat în mod fiabil fără cuplu fără întreruperea tensiunii logice, scutindu-vă de re-referențierea consumatoare de timp la repornire.

Cu BG 45 dPro, Dunkermotoren a dat din nou lovitura și a demonstrat că peste 20 de ani de experiență în domeniul motoarelor BLDC cu electronică integrată încap într-un motor atât de mic.











Mai multe știri

Noul controler 4Q de la Dunkermotoren oferă performanțe ridicate la un preț accesibil
Dunkermotoren deschide calea pentru intralogistica complet automatizată și digitalizată

Biblioteca de siguranță SISTEMA pentru motoarele inteligente Dunkermotoren dPro cu STO

Dunkermotoren, un brand AMETEK, este mândru să propulseze mașina de curse Milhagem Team de la Universitatea din Minas Gerais cu motorul său de curent continuu fără perii
Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...