Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.10.2023 01:10

Dunkermotoren la SPS Nuremberg

Ca loc de întâlnire pentru industria de automatizare, sps Nürnberg, în perioada 14 - 16 noiembrie 2023, va prezenta numeroase soluții pentru automatizare și IIoT. Acest lucru este valabil și la standul expozițional al celor două mărci AMETEK Dunkermotoren și MAE - în noua locație a standului din hala 4-481

Dunkermotoren prezintă pentru prima dată la sps cutia de viteze Servoline PLG 75 SL Servoline. Cu calitatea sa obișnuită de înaltă calitate, performanță și o durată de viață de >20.000 de ore, acesta oferă o soluție completă imbatabilă în combinație cu servomotoarele de curent continuu durabile ale producătorului de acționare.

BG 45 dPro este un nou membru al portofoliului de motoare BLDC care se bazează pe platforma de control al motoarelor (MCP). MCP este un concept modular care este utilizat în toate motoarele inteligente BG și în unele componente electronice externe de la Dunkermotoren și care permite programarea diferiților parametri și a funcțiilor de siguranță. La fel ca în cazul tuturor motoarelor BG dPro, punctul forte al BG 45 dPro este integrarea întregii componente electronice a motorului în carcasa deja compactă. Cu o putere de ieșire continuă de până la 110 W și viteze nominale de până la 4.720 rpm, motorul este mai puternic decât predecesorii săi cu aceeași tensiune nominală.

În concordanță cu motoarele și controlerele inteligente, marca IIoT nexofox arată cum pot fi puse la dispoziția clienților, în viitor, datele despre produse, în mod foarte simplu, sub forma unor gemeni digitali prin intermediul unor cochilii de management. Împreună cu partenerii conplement, Endress & Hauser, Kübler, ifm și AS-Schneider, a fost dezvoltată aici o soluție cu sprijinul Alianței Open Industry 4.0 pentru a putea pune la dispoziție cochilii de management într-o manieră standardizată și independentă de producător. Între timp, nexofox continuă ideea modulară a ADN-ului Dunkermotoren în lumea digitală pentru cazurile de utilizare clasice IIoT. Cu nexoLink, nexofox introduce un modul de bază central pentru integrarea simplă a tuturor ofertelor IIoT de la Dunkermotoren. În plus, nexofox oferă o avanpremieră a unei noi extinderi modulare a Smart Diagnostics - un modul de întreținere predictivă pentru determinarea fără senzori a uzurii cutiei de viteze. În plus față de extinderea gamei de software, va fi anunțat controlerul nexofox BGE 8060 dPro, o extensie puternică a BGE 5510 dPro.

Pentru sistemele de transport fără șofer, specialistul în tehnologia de acționare prezintă o nouă soluție cu angrenajul de butuc NG 1000 WO. Combinația dintre motor și cutia de viteze necesită o înălțime totală de doar 95 mm și permite astfel vehicule cu o înălțime de submersie deosebit de redusă. datorită decalajului axei, transmisiile pot fi dispuse una lângă cealaltă în vehicul, ceea ce reduce lățimea minimă la 600 mm și crește capacitatea de încărcare, precum și capacitatea de accelerare a AGV. În vremuri în care spațiul este un factor de cost relevant, Dunkermotoren contribuie astfel la implementarea unor soluții logistice eficiente din punct de vedere al spațiului și al costurilor.

Pe de altă parte, compania soră MAE este dedicată unei tendințe complet diferite, dar nu mai puțin actuale în 2023: aprovizionarea locală. MAE răspunde pe deplin acestei tendințe și își produce produsele exclusiv în Europa. Combinat cu frâne, encodere, angrenaje și electronice, portofoliul de motoare pas cu pas al MAE oferă numeroase soluții de acționare care pot fi asamblate în mod flexibil în funcție de aplicație. Noua electronică integrată sGo oferă aici o variantă optimizată din punct de vedere al costurilor pentru dimensiunile Nema 17 și Nema 23.

Nu ratați: Pe 14 noiembrie 2023, Franz Vogt, șeful vânzărilor regionale la Dunkermotoren, va explica la ora 9:30 în cadrul programului de conferințe de la târgul sps în ce măsură un servomotor de curent continuu poate înlocui un servomotor de curent alternativ.

Mai multe știri

Noul controler 4Q de la Dunkermotoren oferă performanțe ridicate la un preț accesibil
Dunkermotoren deschide calea pentru intralogistica complet automatizată și digitalizată

Biblioteca de siguranță SISTEMA pentru motoarele inteligente Dunkermotoren dPro cu STO

Dunkermotoren, un brand AMETEK, este mândru să propulseze mașina de curse Milhagem Team de la Universitatea din Minas Gerais cu motorul său de curent continuu fără perii
Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...