Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Sustenabilitatea în centrul atenției - noua revistă a clienților Dunkermotoren

Un nou număr al revistei Motion Journal "mo se concentrează pe ceea ce contează cu adevărat: Mediul nostru înconjurător

Pentru cel de-al șaptelea număr al revistei sale pentru clienți "mo, Dunkermotoren, un brand AMETEK, a venit cu ceva foarte special. Prezentat într-un format nou și atractiv, producătorul de tehnologii de acționare oferă o privire în culise și explică cititorilor modul în care tema sustenabilității străbate întreaga companie.

La Dunkermotoren, nu doar motoarele sunt tunate pentru eficiență, ci întregul proces de creare a produsului. "Sustenabilitatea este de o importanță centrală pentru noi. În fiecare zi, noi, la Dunkermotoren, lucrăm în diverse moduri pentru a ne reduce amprenta de carbon și pentru a contribui din ce în ce mai mult la protecția mediului - ca și companie și ca indivizi", spune Uwe Lorenz, directorul general al Dunkermotoren Group.

Cu noua revistă pentru clienți, compania oferă detalii despre modul în care realizează ideea de sustenabilitate în toate domeniile Grupului Dunkermotoren.

Fie prin recuperarea energiei de către roboții Yaskawa utilizați de EGS Automation, fie prin exploatarea motoarelor cu economie de resurse datorită serviciilor inteligente nexofox, fie cu ajutorul lanțurilor scurte de aprovizionare în producția de motoare la Dunkermotoren și MAE, fiecare membru al grupului își aduce contribuția la mai multă sustenabilitate în procesele zilnice. Iar angajații înșiși devin, de asemenea, activi - în adevăratul sens al cuvântului.

Mai multe știri

Noul controler 4Q de la Dunkermotoren oferă performanțe ridicate la un preț accesibil
Dunkermotoren deschide calea pentru intralogistica complet automatizată și digitalizată

Biblioteca de siguranță SISTEMA pentru motoarele inteligente Dunkermotoren dPro cu STO

Dunkermotoren, un brand AMETEK, este mândru să propulseze mașina de curse Milhagem Team de la Universitatea din Minas Gerais cu motorul său de curent continuu fără perii
Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...