Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

23.06.2023 01:06

Leadership durabil: Prima pipetă electronică a primit eticheta ACT

Pipete Eppendorf Xplorer® și Xplorer plus cu un singur canal au fost certificate cu eticheta ACT® de către My Green Lab®. Astfel, Xplorer este prima pipetă electronică de pe piață care a primit eticheta ACT. Eppendorf își reafirmă astfel angajamentul de a promova deciziile de achiziție conștiente de mediu în laboratoarele din întreaga lume.

Eticheta ACT, care înseamnă Accountability, Consistency, Transparency (responsabilitate, consecvență, transparență), oferă laboratoarelor o indicație clară a practicilor durabile ale producătorilor. Certificarea se bazează pe evaluări ale proceselor de fabricație, ale consumului de energie și apă, ale ambalajelor și ale eliminării.


Pipele Xplorer sunt fabricate într-o unitate de producție Eppendorf care funcționează cu energie electrică 100% ecologică și care dispune de un sistem robust de management de mediu, evidențiat prin certificarea ISO 14001.


Pipelele sunt fabricate din material de înaltă calitate și durabil pentru carcasă și piston. Bateria reîncărcabilă cu un consum redus de energie asigură o durată de viață lungă și un impact redus asupra mediului pentru anii următori


Ambalajul Xplorer este fabricat din aproape 90 % materiale reciclate și reciclabile, care, desigur, protejează în continuare pipeta electronică în timpul transportului, dar reduce la minimum impactul asupra mediului.

Mai multe știri

Cu Mastercycler® X40, rutina zilnică de laborator nu numai că va fi fiabilă și eficientă, dar...

Takara Bio Inc. (Takara Bio) și Eppendorf SE, două companii de top din industria științelor vieții, au plăcerea de a anunța colaborarea lor în cadrul unui acord strategic de co-marketing.
promoții 01 septembrie 2023 - 31 decembrie 2023
La Eppendorf, recunoaștem rolul cheie pe care consumabilele din plastic îl joacă în laborator. În același timp, suntem conștienți că echilibrarea cerințelor științei moderne cu grija pentru mediu este o provocare cheie pentru managementul unui laborator de științe ale vieții. Prin urmare, urmăm principiul "Reducere, reutilizare, reciclare" ori de câte ori este posibil și ne bazăm din ce în ce mai mult pe utilizarea de materii prime bio.

În acest an, compania Eppendorf SE din Hamburg, specializată în științele vieții, acordă pentru a...

Având în vedere că cercetarea și dezvoltarea este o industrie care consumă mult timp, există o ne...