Catalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

01.06.2023 01:06

Schimbare în conducere

Björn Riechers preia conducerea RK Rose+Krieger GmbH de la Dr. Gregor Langer

Gregor Langer, care a gestionat cu succes afacerile RK Rose+Krieger GmbH din 2021 și care, în acest timp, a reușit să extindă și mai mult conceptul de succes al companiei - de a implementa soluții inovatoare în cadrul unui dialog strâns cu clienții și de a genera valoare adăugată pentru clienți prin consultanță orientată spre soluții - va părăsi compania la 16 iunie 2023. La 1 iunie 2023, el va preda conducerea RK și conducerea diviziei de module de automatizare a grupului Phoenix Mecano lui Björn Riechers.


"Este important pentru mine să subliniez faptul că acest pas a fost declanșat exclusiv din motive private și că, prin urmare, îmi este foarte dificil să părăsesc RK Rose+Krieger și Phoenix Mecano", spune Gregor Langer, care, după ce va părăsi RK, va accepta o nouă provocare profesională în apropierea orașului său natal.

El a ocupat funcția de director general al RK Rose+Krieger din iulie 2021 și a inițiat multe schimbări importante pentru dezvoltarea strategică ulterioară a unității de afaceri Automation Modules într-o perioadă scurtă de timp. De exemplu, împreună cu echipa, a dezvoltat o imagine strategică țintă cu o distincție mai puternică între modelele de afaceri pentru afacerea cu componente și cea cu sisteme. În viitor, afacerea cu componente urmează să crească mai puternic prin intermediul afacerii cu sisteme RK. Pentru punerea în aplicare, el a aliniat mai puternic compania la sectoarele de interes intralogistică și tehnologie de ambalare sub abordarea "simplificare și concentrare pentru a crește mai puternic" și a introdus un management de dezvoltare a afacerilor în vânzări.


"Strategia, precum și calea urmată pentru punerea ei în aplicare rămân valabile și vor continua să fie puse în aplicare sub conducerea noului director general, dl Björn Riechers", subliniază Gregor Langer. Procesul de predare-primire către succesor are loc în prezent. Björn Riechers a studiat ingineria industrială (inginerie mecanică) la Universitatea Tehnică din Berlin și aduce cu el o experiență vastă ca manager și consultant în domeniile vânzărilor, marketingului și managementului în industrie. Din 2014 până în 2022, a fost CEO al grupului LKE, un producător de soluții de manipulare a materialelor. Înainte de aceasta, a fost membru al Comitetului executiv al grupului Hoppecke Group și al echipei internaționale de management la Linde Material Handling, un producător de top de stivuitoare și echipamente de depozitare. La RK Rose+Krieger, Björn Riechers poate contribui în primul rând cu experiența sa în domeniul cooperării internaționale și al dezvoltării de sisteme și, de asemenea, poate impulsiona subiecte precum digitalizarea, durabilitatea și ergonomia la locul de muncă:

"Definirea obiectivului de a dezvolta în continuare afacerea de succes cu componente a RK Rose+Krieger cu ajutorul ofertelor de soluții și sisteme rezonează foarte bine cu bogata mea experiență și aștept cu nerăbdare să continui în mod consecvent pe calea aleasă împreună cu excelenta echipă globală a RK Rose+Krieger. Ca ADN al nostru, componenta rămâne un garant important pentru succesul nostru. Cu afacerea de soluții și sisteme dezvoltată și care urmează să fie extinsă în continuare, vom continua cu succes strategia noastră de creștere cu filialele globale ale grupului Phoenix Mecano."

Mai multe știri

Portofoliu cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri
Noi ghidaje glisante cu poziționare personalizată
Axe liniare pentru reglare manuală
Unitatea stabilă cu două tuburi compensează momentele de încovoiere ridicate
Nou: Control sincronizat fără fir MultiControl II duo accu pentru mai multă flexibilitate și confort în sarcinile de reglare mobile