Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.05.2023 01:05

Soluție holistică de gestionare a dispozitivelor IoT și a laboratoarelor

Având în vedere că cercetarea și dezvoltarea este o industrie care consumă mult timp, există o nevoie constantă de soluții și instrumente digitale care să economisească timp. În prezent, majoritatea laboratoarelor utilizează câteva instrumente digitale care contribuie la asigurarea transparenței datelor și la o replicare ușoară. În plus, instrumentele digitale pot fi soluții foarte utile, economisind managerilor de laborator timpul pe care aceștia l-ar petrece cu sarcini administrative manuale. Cu toate acestea, cu mai multe instrumente disponibile, există întotdeauna o luptă pentru a se asigura că datele pot fi transferate cu ușurință de la un instrument la altul și utilizate în cel mai eficient mod.

Pentru a rezolva această problemă și pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare pentru membrii laboratorului, Eppendorf - o companie lider în domeniul științelor vieții care dezvoltă și vinde instrumente, consumabile și servicii pentru laboratoare din întreaga lume - a încheiat un parteneriat cu Clustermarket - liderul mondial în materie de programare pentru laboratoare - pentru a oferi o integrare ușoară între planificatorul de echipamente Clustermarket și Eppendorf VisioNize® Lab Suite. Integrarea combină componentele software și hardware de la Eppendorf cu sistemul de operare al Clustermarket și oferă oamenilor de știință acces la o soluție holistică de gestionare a dispozitivelor IoT și a laboratoarelor.

. Considerăm că instrumentele digitale vor avea un mare impact asupra inovației prin creșterea calității și reproductibilității experimentelor și îmbunătățirea accesului la echipamentele necesare. Este important ca instrumentele digitale să fie configurate în mod corect și să ofere integrări inteligente, astfel încât utilizatorii și datele să poată circula fără bariere între diferite sisteme. Parteneriatul cu Eppendorf reprezintă o etapă importantă, deoarece conectează două instrumente puternice și combină gestionarea echipamentelor și parametrii în timp real într-un mod inteligent." a declarat Tobias Wingbermuehle, CCO și co-fondator al Clustermarket.

La Eppendorf suntem încântați de acest parteneriat cu Clustermarket, deoarece se aliniază cu credința noastră în ecosistemele digitale deschise și cu importanța integrării perfecte între instrumentele digitale pentru a oferi cea mai bună experiență a utilizatorilor. Cu acces aproape în timp real la date exacte ale dispozitivelor, combinat cu gestionarea avansată a echipamentelor, laboratoarele au posibilitatea de a lua decizii mai bine informate și de a-și eficientiza operațiunile de laborator ca niciodată până acum. ", a adăugat Lynn Philip, lider de produs la Eppendorf.

Integrarea dintre cele două soluții software valorifică informațiile live despre instrumente și permite monitorizarea de la distanță a instrumentelor de laborator cu ajutorul unei soluții agnostice față de furnizor, conectată la software-ul de rezervare a echipamentelor Clustermarket. Integrarea oferă membrilor laboratorului o soluție holistică de gestionare a dispozitivelor IoT și a laboratoarelor, în cadrul căreia cercetătorii au acces la o gamă largă de funcții, cum ar fi monitorizarea de la distanță și programarea echipamentelor.

.

Mai multe știri

Laboratoarele depind de performanțele înalte și de fiabilitatea plăcilor pe care le folosesc în p...

Cu Mastercycler® X40, rutina zilnică de laborator nu numai că va fi fiabilă și eficientă, dar...

Takara Bio Inc. (Takara Bio) și Eppendorf SE, două companii de top din industria științelor vieții, au plăcerea de a anunța colaborarea lor în cadrul unui acord strategic de co-marketing.
promoții 01 septembrie 2023 - 31 decembrie 2023
La Eppendorf, recunoaștem rolul cheie pe care consumabilele din plastic îl joacă în laborator. În același timp, suntem conștienți că echilibrarea cerințelor științei moderne cu grija pentru mediu este o provocare cheie pentru managementul unui laborator de științe ale vieții. Prin urmare, urmăm principiul "Reducere, reutilizare, reciclare" ori de câte ori este posibil și ne bazăm din ce în ce mai mult pe utilizarea de materii prime bio.

În acest an, compania Eppendorf SE din Hamburg, specializată în științele vieții, acordă pentru a...