Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

05.04.2023 00:04

Eppendorf adaugă documentația digitală la sistemul de pipete electronice conectate

Pipette Manager servește drept panou de control fără fir pentru pipetele electronice conectate Eppendorf, adăugând noi funcții și revoluționând viteza și reproductibilitatea pipetelor manuale.

Cu acest sistem inovator, oamenii de știință pot ajusta cu ușurință modurile, setările și volumele pipetelor conectate prin intermediul unui ecran tactil mare.

Funcția Liquid Manager a sistemului oferă setări predefinite ale pipetelor și indicații tehnice pentru o varietate de lichide, asigurând rezultate consecvente și precise în mai multe aplicații. De asemenea, utilizatorii își pot defini propriile tipuri de lichide cu setările de pipetare respective.

Funcția Pipetting Records (Înregistrări de pipetare) oferă o soluție pentru documentarea adecvată a fluxurilor de lucru de pipetare, permițând utilizatorilor să înregistreze automat activitățile și să exporte înregistrările ca fișier PDF prin USB.

Introdus anterior sub numele de VisioNize® pipette manager în Europa, SUA și Canada, Pipette Manager a fost redenumit pentru a-l distinge de alte oferte digitale de la Eppendorf, cum ar fi VisioNize® Lab Suite.

Eppendorf este dedicat îmbunătățirii continue și a adăugat noua funcție Pipetting Records ca actualizare gratuită a software-ului pentru clienții existenți din Europa, SUA și Canada. De asemenea, produsul este acum disponibil pentru prima dată în Asia și America Latină.

Odată cu integrarea pipetelor Move It® în 2022, Pipette Manager este acum compatibil cu toate pipetele Eppendorf Xplorer® (plus) și include alte câteva caracteristici concepute pentru a ajuta oamenii de știință să își gestioneze flota de pipete și să colaboreze cu ușurință. Acest instrument esențial, ușor de utilizat, este un must-have pentru orice laborator care dorește să accelereze și să îmbunătățească eficiența și reproductibilitatea fluxurilor de lucru cu pipetare.

Mai multe știri

Cercetătoarea americană Laura Seeholzer, doctor în științe, cercetător postdoctoral la Universita...

În dezvoltarea bioproceselor, datele sunt cheia succesului. Este necesar să se înțele...

Interacțiune eficientă între pipetarea manuală și cea automată Eppendorf prezintă noul său...

Etichetele ACT (Responsabilitate, consecvență și transparență) funcționează într-un mod simila...

În laboratoarele din domeniul științelor vieții, unde precizia și puritatea nu sunt negocia...

Investigatori 2024 îi revine lui Clemens Plaschka, Austria