Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.04.2023 00:04

Eppendorf introduce prima microcentrifugă cu răcire cu hidrocarburi

Eppendorf, companie lider în domeniul științelor vieții, a prezentat Centrifuge 5427 R - prima microcentrifugă Eppendorf cu răcire cu hidrocarburi pentru a contribui la un mediu de laborator și mai sustenabil. Cu această ofertă, clienții pot efectua acum diverse aplicații de biologie moleculară și celulară, utilizând un dispozitiv refrigerat care conține un agent de răcire natural cu un GWP de aproape zero. Pentru a vă proteja probele - și planeta.

Agenții de răcire naturală, cum ar fi R290 (propan), au un potențial de încălzire globală (GWP) la fel de scăzut ca și CO2 (<3), în timp ce agenții frigorifici convenționali, cum ar fi R134a, au un GWP de 1430 și, prin urmare, au un impact disproporționat de mare asupra încălzirii globale atunci când sunt eliberați în mediul înconjurător.

Certificarea cu eticheta ACT a Centrifuge 5427 R facilitează și mai mult alegerea de către clienți a unui produs mai sustenabil, deoarece această etichetă oferă informații clare, verificate de o terță parte, cu privire la impactul asupra mediului (de exemplu, producția, consumul de energie și apă, precum și ambalajul și sfârșitul duratei de viață a produsului).

Cu toate acestea, noua Centrifuge 5427 R punctează nu numai prin răcirea fiabilă cu propan: Datorită amprentei sale compacte și a rotorului cu două rânduri FA-45-48-11 pentru până la 48 de tuburi de 1,5/2 ml, aceasta este soluția optimă pentru laboratoarele cu un debit mare de probe. Datorită selecției sale largi de rotoare, este, de asemenea, o alegere bună pentru zonele în care mai mulți utilizatori împart instrumentul: cele nouă opțiuni de rotoare, constând în rotoare cu unghi fix și rotoare cu cupă oscilantă, acoperă o gamă largă de aplicații în domeniul biologiei moleculare și celulare.

Mai multe știri

Cercetătoarea americană Laura Seeholzer, doctor în științe, cercetător postdoctoral la Universita...

În dezvoltarea bioproceselor, datele sunt cheia succesului. Este necesar să se înțele...

Interacțiune eficientă între pipetarea manuală și cea automată Eppendorf prezintă noul său...

Etichetele ACT (Responsabilitate, consecvență și transparență) funcționează într-un mod simila...

În laboratoarele din domeniul științelor vieții, unde precizia și puritatea nu sunt negocia...

Investigatori 2024 îi revine lui Clemens Plaschka, Austria