Catalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

06.12.2022 00:12

Arcurile cu gaz industriale de la ACE: variantele din oțel inoxidabil extind domeniile de aplicare

Arcurile cu gaz industriale sunt ideale ca ajutoare practice pentru deschiderea și închiderea capotei, a capacelor și a clapetelor. Aceste elemente de mașini sunt disponibile de la ACE Stoßdämpfer GmbH ca arcuri industriale de compresie și de tracțiune cu gaz. Acestea susțin puterea musculară a utilizatorului cu ușurință și în mod fiabil, iar diferitele versiuni din oțel inoxidabil extind în plus gama de aplicații.

Arcurile de tracțiune cu gaz industriale, precum și arcurile de compresie cu gaz industriale de la ACE sunt disponibile în aliaje de oțel inoxidabil V2A și V4A cu denumirile de tip GZ-15 până la GZ-40 și GS-15 până la GS-40 cu diametre ale corpului de la 15 la 40 mm. În plus, arcuri cu gaz industriale sunt oferite în dimensiuni de la 8 la 12 mm ca tipuri GS-8 până la GS-12 în V4A. Patrick Czeckay, consilierul tehnic al ACE responsabil pentru arcuri cu gaz industriale, explică motivele acestui lucru: "Tipurile noastre GS mai mici sunt mai rar solicitate în oțel inoxidabil și, atunci când sunt solicitate, clienții noștri cer aliajul V4A, mai rezistent. În cazul arcurilor industriale de tracțiune cu gaz, nu există cerere pentru tipuri de oțel inoxidabil chiar și mai mici, datorită designului lor de economisire a spațiului." Diferența calitativă dintre cele două oțeluri inoxidabile este că oțelul cu crom-nichel din V4A conține încă molibden. Pentru construcția de nave, de exemplu la ridicarea trapelelor sau pentru o viteză reglementată la extinderea bărcilor, compania din Langenfeld, în Renania, oferă în principal tipuri din oțel inoxidabil V4A. Spre deosebire de aliajul V2A, acesta este mai rezistent la coroziune și la apa de mare datorită conținutului de molibden. În ceea ce privește robustețea împotriva influențelor mediului, toate arcurile cu gaz din oțel inoxidabil de la ACE impresionează prin funcția lor fiabilă, aspectul atractiv și durata de viață lungă. Accesoriile de înaltă calitate oferă clienților posibilitatea de a le instala ei înșiși în mașini și sisteme, mai ales că piesele de conectare sunt disponibile și în oțel inoxidabil. Datorită aspectului lor strălucitor, acestea sunt adesea folosite în zonele cu trafic public. În caz contrar, acestea sunt utilizate atunci când cerințele de igienă sunt și mai exigente, cum ar fi în tehnologia medicală și a camerelor curate și în industria alimentară. Din acest motiv, acestea sunt umplute standard cu ulei alimentar, care îndeplinește cerințele FDA 21 CFR 178.3570. Alte domenii de aplicare sunt în construcția de automobile și de instalații, precum și în tehnologia militară, de mediu și de alimentare cu apă.

Arcurile industriale cu gaz de la ACE cu tehnologie de supapă și service complet

Controlabilitatea remarcabil de bună a acestor soluții de la ACE se explică în primul rând prin faptul că arcurile industriale cu gaz pot fi umplute individual cu azot datorită tehnologiei de supapă utilizată în toate tipurile. Cu ajutorul acestei tehnologii, forțele pot fi ajustate cu precizie la aplicația respectivă prin golirea sau reumplerea azotului la fața locului, în funcție de dorințele clientului, cu ajutorul unei cutii de umplere. Specialiștii de la ACE nu numai că îi sprijină pe clienți în acest sens, dar sunt, de asemenea, disponibili în orice moment pentru a oferi consultanță și proiectare prin telefon sau asistență directă cu soluții specifice clientului. Pe de o parte, serviciul este furnizat online prin e-mail sau chat, iar pe de altă parte, clienții aleg din ce în ce mai mult calea prin intermediul instrumentelor de calcul și configurare a arcurilor cu gaz. Acest lucru se datorează și faptului că software-ul corespunzător este intuitiv și atractiv din punct de vedere vizual și oferă posibilitatea de a alege între vizualizări 2D sau 3D.


Mai multe știri

Digitalizarea și abordarea lean management sunt văzute ca o cură de slăbire binevenită în multe c...

Atunci când testează scaunele rulante, producătorii merg la sigur din motive ușor d...

Atunci când testează scaunele rulante, producătorii merg la sigur din motive ușor d...

22.12.2023 01:05

Amortizoare de siguranță
Specialiștii în oprirea de urgență sărbătoresc premierele în film și televiziune
Când vine vorba de tehnologia de amortizare industrială, ACE este unul dintre primele porturi de apel pentru majoritatea inginerilor și proiectanților din întreaga lume. Indiferent de solicitările pe care experții le au în aceste zile, ACE le răspunde întotdeauna rapid, fie online, fie prin contact personal la fața locului.

Există mult loc pentru îmbunătățiri în ceea ce privește proiectarea scaunelor cu rotile. Acest lu...