Catalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

15.10.2021 01:10

IO-Link - deschizător de uși pentru Industria 4.0

Codificatoare rotative, codificatoare acționate cu fir și afișaje tactile LCD adecvate pentru aplicația dumneavoastră.

IO-Link se impune din ce în ce mai mult pe piață - iar tendința este în creștere. În prezent, IO-Link este utilizat în mașini-unelte, linii de producție, intralogistică și mașini de ambalare. IO-Link este sinonim cu simplitatea, reducerea costurilor și reprezintă un punct de intrare pentru implementarea viitoarelor concepte Industry 4.0. Produsele IO-Link de la Kübler deschid noi posibilități pentru aplicația dumneavoastră. Permiteți-ne să facem ca mașinile / instalațiile dvs. existente sau noi să fie pregătite pentru viitor. Experții noștri IO-Link vă vor sfătui cu plăcere.

Beneficiile dumneavoastră cu produsele IO-Link de la Kübler

Economii de timp și costuri
Produsele IO-Link sunt deja vizibile în timpul instalării / punerii în funcțiune. Datorită transmiterii insensibile a comunicării IO-Link, pentru aceasta se folosesc cabluri simple și neecranate. Produsele Kübler sunt conectate cu ajutorul conectorilor industriali standardizați M8 sau M12. În cazul senzorilor inteligenți, datele de parametri provin direct de la controler și, prin urmare, nu trebuie să fie parametrizate manual. Rezultatul este o mașină care este gata de funcționare mai rapid.
Producție eficientă datorită profilului senzorilor inteligenți
Utilizatorii își pot optimiza în mod flexibil și rapid mașinile sau întreaga producție în funcție de nevoile / cerințele lor în timpul funcționării în curs. Acest lucru este posibil cu Smart Sensor Profile de la IO-Link. Datorită claselor de profil predefinite și a blocurilor funcționale memorate corespunzătoare, înlocuirea unui senzor sau trecerea la o altă tehnologie de senzori din aceeași clasă de profil sau alte ajustări ale valorilor măsurate pot fi implementate rapid și ușor.

Poate fi utilizat independent
Utilizând IO-Link, optați pentru o interfață standardizată și independentă de fieldbus, care permite comunicarea directă de la controler la nivelul cel mai de jos al automatizării ca o conexiune punct-la-punct. Maeștrii IO-Link pot fi astfel utilizați pentru a conecta în rețea o gamă largă de dispozitive IO-Link în aproape orice sistem de control și bus de câmp.
Diagnosticare la distanță și monitorizare a stării
Datorită datelor de proces ale unui dispozitiv IO-Link livrate în text simplu, se poate crea o perspectivă profundă asupra proceselor și aplicațiilor pentru tehnicienii de service. Ca urmare, reparațiile pot fi inițiate cu previziune și pot fi stabilite noi concepte de întreținere. De asemenea, are un efect pozitiv asupra întreținerii la distanță, deoarece aceasta poate fi organizată mai ușor prin intermediul comunicării IO-Link.

Industrie 4.0 / pregătit pentru IIoT
Produsele conectate în rețea și inteligente sunt o condiție prealabilă pentru Industria 4.0. Produsele Kübler IO-Link Acestea sunt capabile să spună: "Cine sunt eu? Unde mă aflu? Cum mă simt?". Senosren trebuie să aducă, pe lângă sarcina clasică de măsurare și de transmitere a valorilor măsurate, și alte funcționalități pentru conectarea în rețea a produselor și colectarea sau transmiterea de informații suplimentare. Cu IO-Link, "funcțiile pregătite pentru Industria 4.0 / IIoT" (Conectivitate, Identificare, Diagnosticare, Adaptabilitate) definite de Kübler sunt pe deplin susținute.

Producție eficientă datorită profilului inteligent al senzorilor
Utilizatorii își pot optimiza în mod flexibil și rapid mașinile sau întreaga producție în funcție de nevoile / cerințele lor în timpul funcționării continue. Acest lucru este posibil cu Smart Sensor Profile de la IO-Link. Datorită claselor de profil predefinite și a blocurilor funcționale memorate corespunzătoare, înlocuirea unui senzor sau trecerea la o altă tehnologie de senzori din aceeași clasă de profil sau alte ajustări ale valorilor măsurate pot fi implementate rapid și ușor.

Diagnosticare la distanță și monitorizare a stării
Datorită datelor de proces ale unui dispozitiv IO-Link livrate în text simplu, se poate crea o perspectivă profundă asupra proceselor și aplicațiilor pentru tehnicienii de service. Ca urmare, reparațiile pot fi inițiate cu previziune și pot fi stabilite noi concepte de întreținere. De asemenea, acest lucru are un efect pozitiv asupra întreținerii la distanță, deoarece aceasta poate fi organizată mai ușor prin intermediul comunicării IO-Link.

Mai multe știri

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la

Târgul Sindex din Berna


S...

Noi encodere PROFIsafe bazate pe platforma Industrial Ethernet.
Industrial Ethernet devine d...

Sisteme de roți de măsurareSisteme pentru măsurarea vitezei, detectarea poziției și măsurarea lun...

Datorită discuțiilor tehnologice timpurii, a apărut o soluție de viitor cu valoare adăugată.
Platforma de codare modulară Sendix Plus transformă produsele din catalog în aplicații