Catalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

12.08.2021 00:08

Codificator robust căutat și găsit

Platforma de codare modulară Sendix Plus transformă produsele din catalog în aplicații

În industriile cu condiții de mediu deosebit de dure, codurile sunt indispensabile pentru detectarea poziției, măsurarea vitezei și a vitezei. Cu toate acestea, dacă punem în raport cu echipamentele electromecanice temperaturile foarte ridicate, șocurile și vibrațiile puternice, precum și praful, substanțele chimice corozive sau noroiul dur, la care trebuie să reziste aplicațiile, atunci pare să existe o discrepanță fundamentală în acest caz: Contrastul dintre măsurarea extrem de precisă și exactă și construcția deosebit de robustă a componentelor din jur. Pentru a fi mai precis: Pe de o parte, encoderele mecanice de precizie cu construcție filigranată, arbori și rulmenți. Pe de altă parte, mașini de mare rezistență care nu se opresc la granit sau oțel.

Modular este cea mai bună potrivire Encoderele incrementale s-au impus ferm în sectorul automatizărilor mobile, ca și în multe alte industrii cu condiții de mediu deosebit de dure. Cerințele au crescut enorm în ultimii ani. Funcționalitățile în continuă creștere, eficiența mai mare și exigențele de calitate mai mari asupra procesului de lucru necesită un sistem de automatizare puternic și, mai ales, scalabil. Pentru că, pe cât de diferite sunt aplicațiile, pe atât de diferite sunt și cerințele utilizatorilor. Nu există un codificator perfect pentru toate cazurile. Cu toate acestea, poate exista sistemul modular perfect de codificatoare: o gamă de produse modulare cu variante personalizate pentru fiecare aplicație, chiar și în cele mai extreme condiții. Ușor de găsit și rentabil de implementat.

Un Sendix ar trebui să fie acolo Pentru a genera o aplicație personalizată și funcțională pornind de la un produs de catalog, Kübler se bazează pe o gamă de produse modulară și scalabilă, care poate fi extinsă în funcție de necesități și care sugerează în mod comprehensibil cea mai bună soluție. Bazată pe seria de encodere Sendix, care s-a impus în multe industrii datorită designului său protejat, cu rulmenți complet interblocați, gama de produse modulare a devenit Sendix Plus. Sendix Plus combină robustețea maximă cu modularitatea maximă. Ansamblul unic de rulmenți Sendix în design Safety-Lock™, care este disponibil atât în varianta cu arbore, cât și în varianta cu arbore gol, funcționează în mod fiabil și, mai ales, fără defecțiuni, chiar și în condiții extreme. Codificatoarele Sendix reprezintă rulmenți cu bile deosebit de mari, de înaltă calitate, cu jocuri optim dimensionate.

Varianta optimă, rapid și economic Cu acest design extrem de robust al rulmenților, continuat în designul Safety-Lockplus™, codificatoarele Sendix sfidează șocurile, vibrațiile și erorile de instalare. Ele reprezintă acum o și mai mare robustețe și sunt deosebit de potrivite pentru aplicațiile exterioare solicitante ale diferitelor gradații. Obiectivul din spatele liniei modulare: dacă este necesar un encodor robust, varianta optimă pentru aplicația individuală este determinată rapid și întotdeauna cu un ochi pe costuri.

Mai multe știri

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la

Târgul Sindex din Berna


S...

Noi encodere PROFIsafe bazate pe platforma Industrial Ethernet.
Industrial Ethernet devine d...

Sisteme de roți de măsurareSisteme pentru măsurarea vitezei, detectarea poziției și măsurarea lun...

Datorită discuțiilor tehnologice timpurii, a apărut o soluție de viitor cu valoare adăugată.
Codificatoare rotative, codificatoare acționate cu fir și afișaje tactile LCD adecvate pentru aplicația dumneavoastră.