Catalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

16.08.2023 01:08

Pentru aplicații de siguranță: Codificatoare PROFIsafe

Noi encodere PROFIsafe bazate pe platforma Industrial Ethernet.
Industrial Ethernet devine din ce în ce mai important în domeniul automatizării și în special în domeniul siguranței funcționale. Pe baza propriei sale platforme modulare și de înaltă performanță pentru encodere Industrial Ethernet, Kübler a implementat deja un encoder PROFINET. Acum, Kübler prezintă primul său encodor Industrial Ethernet sigur: Sendix S58 PROFIsafe certificat SIL3/PLe.

Ca următorul pas în extinderea noii familii de encodere, Kübler prezintă noul encoder Sendix S58 PROFIsafe certificat SIL3. Codificatorul transmite până la 15 biți safe sau până la 24 de biți non-safe, precum și informații multiturn complet redundante de 12 biți safe. Datorită arhitecturii platformei, acest lucru este realizat în absolut același design ca și encoderul F58 PROFINET. Sendix S58 PROFIsafe este echipat cu cele mai recente profiluri (PROFINET v2.35 / profil PROFIsafe v2.6, profil PROFIdrive v4.2, profil ENCODER v4.2,).
. Codificatorul corespunde clasei de codificare 4 și furnizează datele de măsurare și diagnosticare achiziționate prin intermediul telegramelor de siguranță standard 36/37. Cu serverul web integrat, noul Sendix S58 este 100% pregătit pentru viitor. La Kübler, marca Sendix a fost întotdeauna sinonimă cu cele mai înalte niveluri de robustețe și fiabilitate. Datorită structurii robuste a rulmenților din designul Safety-LockTM și a gradului ridicat de protecție până la IP67, noile encodere PROFIsafe sunt potrivite pentru aproape orice aplicație.

Conceptul de platformă în domeniul siguranței funcționale oferă avantaje deosebite
Encoderele multiturn S58 sunt echipate cu angrenaje multiturn. Datorită noului design, fără capacul clasic al magistralei de câmp, noile encodere economisesc spațiu și, prin urmare, sunt ideale chiar și pentru cele mai înguste spații de instalare. cerințele speciale ale clienților pot fi, de asemenea, implementate; atât pe partea de firmware, cât și pe partea de hardware: de la configurații implicite speciale, telegrame suplimentare, aprobări (Ex 2/22), protecție de suprafață pentru cerințe extreme, până la caracteristici opționale.
Pentru Kübler, "viabilitatea viitoare" este o caracteristică specială a acestei noi platforme Ethernet industriale. Noile versiuni de firmware pot fi instalate direct prin intermediul unei actualizări. Acest lucru se face rapid și ușor prin intermediul serverului web integrat în encoder. Acest lucru le oferă utilizatorilor posibilitatea de a satisface cerințele viitoare ale aplicației. Această caracteristică este, de asemenea, completată de utilizarea celor mai noi / cele mai noi stive de protocoale, care aduc astfel cu ele mult mai multe caracteristici.

Aplicații

Construcția de mașini în general, logistică de depozit, industria teatrală, macarale, macarale portuare, intralogistică - AGV-uri, transportoare, tehnologie de transport, mese de ridicare / foarfece, robotică, transport maritim.

Mai multe știri

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la

Târgul Sindex din Berna


S...

Sisteme de roți de măsurareSisteme pentru măsurarea vitezei, detectarea poziției și măsurarea lun...

Datorită discuțiilor tehnologice timpurii, a apărut o soluție de viitor cu valoare adăugată.
Codificatoare rotative, codificatoare acționate cu fir și afișaje tactile LCD adecvate pentru aplicația dumneavoastră.
Platforma de codare modulară Sendix Plus transformă produsele din catalog în aplicații