Catalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Despre WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

De la înființarea sa, în urmă cu 25 de ani, WSW a devenit unul dintre cei mai mari furnizori europeni de rulmenți sferici, capete de tijă, rulmenți speciali și multe alte piese speciale.

În plus, în ultimii ani am extins în mod continuu activitatea de sisteme, astfel încât WSW este astăzi un furnizor competent de componente complete și produse personalizate pentru diferite sectoare industriale.
Filosofia WSW pe scurt:

WSW - cea mai bună soluție

Filosofia noastră este de a produce și de a vinde numai produse de înaltă calitate la un preț acceptabil. Produsele sunt fabricate manual în unități de producție naționale și internaționale, în conformitate cu desenele și orientările WSW și sub controlul nostru permanent.

Producători de echipamente originale de top care activează în diverse domenii de inginerie, automobile și generare de energie aplică deja produsele noastre. Clienții noștri apreciază în mod deosebit serviciile noastre, calitatea noastră, precum și raportul preț-performanță. Mai ales în vremuri în care concurența este din ce în ce mai intensă, ceea ce duce la o scădere drastică a prețurilor, prețul va afecta la un moment dat calitatea produselor. Cu toate acestea, pentru WSW, calitatea este cel mai important criteriu, deoarece dorim să garantăm cea mai mare siguranță posibilă pentru produsele noastre și pentru clienții noștri, astăzi și în viitor.

Piese speciale în conformitate cu desenul

Pe lângă vânzarea de produse standard, dezvoltarea de piese speciale în conformitate cu desenele în cooperare cu clienții noștri face parte din serviciile noastre.

Rulment cu bile cu caneluri

De la cel mai mic rulment cu bile până la piese speciale special dezvoltate

Rulmenţi de precizie

WSW oferă, de asemenea, o gamă largă de rulmenți. Prin mulți ani de experiență și cooperare cu parteneri naționali și internaționali, este posibil să furnizăm aproape orice articol

  • Rulm...

Acoperiri de suprafață

Gama de servicii:

- Galvanizare
- Aliaje de zinc-fier
- Aliaje de zinc-nichel (test 960h SS conform
DIN EN ISO 9227)
- Pasivizare
- Etanșare
-...

Piese de forjă

WSW este specializată într-o mare varietate de produse.
Pentru a obține o eficiență și o calitate ridicată, am implementat producția Lean. Avantajele noastre competitive majore sunt cele 5 lin...

Vaseline lubrifiante

Oferim 5 unsori standard, care pot fi furnizate în recipiente de diferite dimensiuni. Unsorile pe care le oferim acoperă 95% din aplicații. Acești lubrifianți au fost dezvoltați special pentru rulm...

Unitate de relubrifiere (WLUB120)

economic

  • instalare și punere în funcțiune ușoară lubrifiere automată în jurul valorii de
  • dozarea optimă a lubrifiantului
  • Sistem format din lubrifi...

De la înființarea WSW în 1982, am continuat să ne dezvoltăm. În prezent, compania este unul dintr...