Catalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Specialistul dumneavoastră pentru rulmenți cu role și capete de tijă

De la înființarea WSW în 1982, am continuat să ne dezvoltăm. În prezent, compania este unul dintre cei mai mari furnizori specializați din Europa de rulmenți cu role, capete cu tijă, rulmenți speciali și piese speciale. Datorită celor 40 de ani de experiență și expertizei noastre cuprinzătoare, știm ce îi mișcă pe clienții noștri. De aceea, ne combinăm punctele forte și furnizăm soluții gata de utilizare dintr-o singură sursă pe întregul lanț valoric - personalizate pentru o gamă largă de aplicații, la cea mai înaltă calitate și la prețuri corecte. În plus, în ultimii ani, ne-am extins în mod continuu activitatea în domeniul sistemelor, ceea ce a făcut din WSW un furnizor de ansambluri complete și produse personalizate pentru producătorii dintr-o gamă largă de industrii.

Fie că este vorba de soluții pentru ingineria mecanică, industria auto sau generarea de energie - filosofia noastră este întotdeauna:


Eficientă. Siguranță. Economică

Fidelă acestui motto, WSW produce și vinde numai produse de înaltă calitate la un preț acceptabil. Standardele noastre de calitate sunt marca noastră și sunt ferm ancorate în cadrul companiei. Acest lucru se reflectă, printre altele, în sistemul nostru de management al calității certificat DIN 9001:2015. Fie că se află în unități de producție naționale sau internaționale - produsele fabricate pentru WSW sunt realizate în conformitate cu desenele și specificațiile noastre și sub controlul nostru constant. În plus, furnizorii sunt selectați conform unor criterii stricte și sunt supuși unor audituri periodice.

În special în vremuri de concurență tot mai mare și de eroziune a prețurilor asociată, prețul va influența la un moment dat calitatea unui produs. Cu toate acestea, WSW va continua să acorde cea mai mare atenție calității pentru a garanta cel mai înalt nivel posibil de siguranță pentru clienții noștri și pentru produsele noastre - un lucru pe care ne-am putut baza întotdeauna. Acesta este motivul pentru care producători de echipamente originale bine-cunoscuți dintr-o gamă largă de industrii folosesc de mult timp soluțiile noastre, deoarece apreciază serviciile noastre, calitatea constantă a soluțiilor noastre și raportul optim preț-performanță.