Catalog

Stingl Systems GmbH

Despre Stingl Systems GmbH

în 1979, Leonhard Stingl și-a fondat compania cu un mare spirit antreprenorial și zeci de ani de experiență în vânzări și construcții în industria ascensoarelor. De atunci, lucrurile au mers constant în sus pentru afacerea familială dinamică.

Astăzi, Stingl GmbH, cu sediul în apropiere de Heilbronn, deservește clienții din Germania, în timp ce Stingl Systems GmbH operează în domeniul afacerilor internaționale. Dacă sunteți în căutarea unui expert în domeniul special al tehnologiei de fixare și al echipamentelor pentru puțuri și a unui furnizor de componente în construcția de ascensoare ca soluție unică, nu puteți evita Stingl. Printre numeroșii clienți, adesea de lungă durată, din țară și din străinătate, se numără companii de ascensoare, companii de construcții, operatori industriali de sisteme de ascensoare, companii de gestionare a instalațiilor și industria uleiurilor minerale. Fie că este vorba de un producător de ascensoare de top la nivel mondial sau de o întreprindere individuală - toți aceștia apreciază calitatea ridicată a produselor proprii și comerciale și beneficiază de know-how-ul nostru excepțional, care promite și oferă siguranță maximă.

Cunoaștem cerințele clienților noștri și oferim nu numai produse standard, ci și soluții personalizate, practice, care sunt convingătoare pe termen lung. Serviciile noastre personalizate, de la analiza nevoilor și construcții speciale până la servicii de construcție just-in-time, ne transformă într-un partener valoros pentru clienții noștri. dincolo de activitățile noastre comerciale, ne asumăm responsabilitatea pentru lumea în care trăim. În calitate de companie tradițională și membru al VDMA, susținem inițiativa "Mulțumim, comerț liber" pentru prosperitate, progres, locuri de muncă bune, diversitate, pace și un viitor demn de trăit.

Reţea optică (STG-128)

Pereche de grilă de lumină, compusă din:

  • emițător și receptor
  • 94 fascicule, 17 diode,
  • dimensiuni 2.000 x 38 x 9 mm
  • Intervalul de acoperire al rețelei lumin...

Kituri LED (INPLES)

Prin înlocuirea vechilor lămpi de joasă tensiune și de tensiune standard (de exemplu, G/GU10 & M) cu LED-uri eficiente de mare putere:

  • Reduceți consumul de energie cu până la 90%

Carcasă din oțel inoxidabil LED (INPLES)

Soluții complete încorporate:
INPLES - carcasă din oțel inoxidabil
KIT4 - complet cu unitate de control, max. 20 W, intrare 230 V, 50/60 Hz, ieșire: 10,5 V, 1,8A


Prin în...

Tuburi LED

Avantaje:

  • Formate T8 și T5 disponibile
  • Consum redus de energie
  • Durata de viață: aprox. 30.000 h
  • Putere luminoasă ridicată
  • Fără...

Spoturi cu LED-uri (Premium Line)

Avantaje:

  • Lampa LED poate fi ușor de înlocuit împreună cu o unitate de alimentare stabilizatoare ca înlocuitor pentru G/GU & M - lumini
  • Sunt disponibile...

Sisteme de comandă iluminat

De exemplu, stație pentru sala mașinilor, senzor de lumină, priză antișocuri, inclusiv comanda luminii (releu de impulsuri) și lumină de confirmare, cu sau fără cablu de alimentare de 10 m.

...

Iluminări de puţuri

Soluții personalizate pentru dumneavoastră: instalare rapidă a corpurilor de iluminat, montare rapidă a cablurilor (nu sunt necesare conducte de cabluri, cleme etc.) și gata de conectare.

...

Comutatoare principale

Capacitate de încărcare a curentului de la 25 la 100A, adecvate pentru montaj frontal, pe picior și pe șină de ghidare DIN. Roșu andle, suprafață de contrast galbenă.

Sunt disponibile versi...

Comutatoare de avarie

de exemplu, întrerupător de oprire de urgență în carcasă conform EN 81, întrerupător de oprire de urgență de 40 mm, 1 NC, cu indicator de poziție al întrerupătorului conform EN 81, rotativ sau cu bloc...

Butoane pentru oprire urgentă

de exemplu, buton de apel de urgență în carcasă, pentru redirecționarea apelurilor de urgență, buton ciupercă galben, 40 mm, 1 NO, clemă cu colivie, simbol: Clopot de apel de urgență. Disponibil și cu...

Senzori optici

Unică, cu sau fără cablu de alimentare în diferite lungimi.

Combinație unică a unității de alimentare cu aer proaspăt și ionizare simultană Aer și suprafețe fără germeni Întreținere redusă și consum minim de energie Instalare simplă și rapidă de către firma dumneavoastră de întreținere

Din ce în ce mai multe dispozitive sunt conectate prin intermediul comunicațiilor mobile. Accesib...