Catalog

Stingl Systems GmbH

20.09.2021 00:09

PROVOCĂRI ÎN CEEA CE PRIVEȘTE CONECTAREA ÎN REȚEA A DISPOZITIVELOR

Din ce în ce mai multe dispozitive sunt conectate prin intermediul comunicațiilor mobile. Accesibilitatea continuă și un debit de date fiabil sunt de mare importanță în acest caz. Rata de eșec din cauza întreruperilor de rețea a gateway-urilor instalate este de aproximativ 15%, ceea ce duce la reluări costisitoare! Cu ajutorul testerului de rețea LTE de la ENQT pentru măsurarea intensității semnalului, puteți poziționa în mod optim, de exemplu, sistemele de apel de urgență GSM în puțul liftului sau în sala mașinilor. Nu mai există dificultăți în ceea ce privește furnizorul ales, nivelul de recepție, transmisia de date și disponibilitatea rețelei.

Cu testerul de rețea LTE de la ENQT, a doua vizită și întreruperile de rețea sunt de domeniul trecutului. Vă puteți concentra pe munca dumneavoastră efectivă! Testerul de rețea vă oferă rapid și ușor rezultate de măsurare valide pentru a determina calitatea rețelei mobile. În acest scop, Netztester LTE, spre deosebire de alte dispozitive, se conectează direct la rețelele mobile, ceea ce duce la rezultate mai bune. Datorită modului de măsurare live, puteți vedea în timp real unde trebuie amplasate antenele pentru o recepție optimă. Acest lucru ușurează munca angajaților dvs. la fața locului și previne refacerea costisitoare a lucrărilor. Testerul de rețea LTE convinge prin operarea extrem de simplă și prin codarea în culori a valorilor măsurate. Datorită utilizării sale intuitive, dvs. și angajații dvs. puteți crește imediat calitatea instalației fără niciun efort de instruire. În portalul de date de măsurare TMate aveți întotdeauna la dispoziție toate datele sau exportați datele de măsurare ca fișier PDF sau CSV.

DATE TEHNICE
- Carcasa turnată prin injecție este extrem de robustă și protejează testerul de semnal împotriva stropilor de apă.
- Bateria puternică cu litiu durează o zi întreagă de lucru și poate fi încărcată cu ușurință cu ajutorul sursei de alimentare incluse.
- Afișajul tactil facilitează utilizarea dispozitivului. Stiloul inclus simplifică operarea pentru intrări mai lungi.
- Toate rețelele germane (Telekom/Vodafone/O2) și toate rețelele europene pot fi testate prin intermediul SIM-ului integrat.
- Testerul de rețea are doi conectori SMA pentru conectarea antenelor externe. Adaptorul Fakra inclus facilitează utilizarea antenelor proprii.

Mai multe știri

Combinație unică a unității de alimentare cu aer proaspăt și ionizare simultană Aer și suprafețe fără germeni Întreținere redusă și consum minim de energie Instalare simplă și rapidă de către firma dumneavoastră de întreținere