Catalog

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

Despre SITEMA GmbH & Co. KG

Noi suntem specialiștii
SITEMA este singura companie din lume specializată exclusiv în dezvoltarea și producția de dispozitive de prindere și frâne liniare pe tije rotunde. Consecința acestei specializări: SITEMA este un partener respectat la nivel internațional pentru producătorii de mașini. Suntem specializați în fixarea, prinderea și fixarea sarcinilor în mișcare axială. Este un domeniu în care suntem de mulți ani o marcă de top, în special cu capetele noastre de prindere SITEMA. Pe lângă portofoliul nostru larg de produse, oferim consultanță unică și expertiză în furnizarea de soluții pentru a face față oricărei provocări.

Experiență supremă
În 1979, SITEMA a dezvoltat primul sistem care permitea transmiterea forțelor de frânare ridicate ale ascensoarelor hidraulice prin frecare direct pe tija pistonului. Această nouă tehnologie a stat la baza dezvoltării continue și a diversificării într-o mare varietate de capete de strângere diferite. Astăzi, SITEMA produce capete de strângere acționate hidraulic, pneumatic, mecanic și electric pentru numeroase aplicații diferite.

Unitate de strângere a cilindrului (KFE)

Unitate de blocare electrică

Unitatea de blocare electrică KFE este utilizată ca dispozitiv de blocare fără trepte pe tije rotunde și menține forțele axiale în ambele direc...

Soluții speciale pentru capetele de prindere

La SITEMA nu există nimic care să nu existe!

De la capete de prindere extrem de mici până la cele foarte mari pentru tije cu diametrul de până la 300 de milimetri. Fie în aer liber, la temp...

Modul electropneumatic (EPM)

Modulul electropneumatic EPM acționează ca o interfață între alimentarea cu energie (electrică)/controlul și un cap de prindere pneumatică SITEMA.
Toate capetele de strângere SITEMA pneumatice...

Actuator mecanic de supapă MVA

Asigurați ruperea unui lanț cu tot confortul unui cap de prindere pneumatic SITEMA
Atunci când o sarcină trebuie asigurată împotriva ruperii unui dispozitiv de suspendare (de exemplu, un lanț)...

Atașament de tijă STB

Atașament de tijă STB

Conexiune sigură între tijă și piesa mașinii
Capetele de prindere SITEMA mențin în siguranță sarcinile și forțele pe tijele rotunde. Prin urmare,...

Auto Bleeder

Spălătorul automat SITEMA a fost proiectat special pentru utilizarea cu un cap de strângere SITEMA. Se asigură că sistemul hidraulic este purjat în mod constant.
Bulele de aer din lichidul hid...

06.05.2023 00:00

IFPE 2023 Las Vegas, SUA
SITEMA și AME au expus împreună la IFPE 2023 din Las Vegas, SUA. Mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat la standul nostru.