Catalog

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

Inapoi la listă

Unitate de strângere a cilindrului (KFE) de la SITEMA GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Unitate de blocare electrică

Unitatea de blocare electrică KFE este utilizată ca dispozitiv de blocare fără trepte pe tije rotunde și menține forțele axiale în ambele direcții de încărcare fără joc axial. Se utilizează acolo unde nu sunt posibile soluții hidraulice sau pneumatice.

Forța de menținere este creată de sistemul de strângere cu arc dovedit, așa cum este utilizat în unitățile de blocare SITEMA cu funcționare hidraulică sau pneumatică. La o scădere a tensiunii de control sau în cazul unei întreruperi a alimentării electrice, unitatea de blocare KFE se blochează automat. Prin urmare, este adecvată și pentru utilizarea în aplicații relevante pentru siguranță.

Pentru a acționa unitatea de blocare KFE, sunt suficiente o tensiune de alimentare de 24 V și un semnal de control pentru comanda de intrare "clamp/release".
Unitatea de blocare este automonitorizată și furnizează semnale de ieșire care pot fi utilizate în sistemul de control al aplicației. Aceste semnale de ieșire informează cu privire la starea unității ("clampat" sau "eliberat") și la starea de sănătate a acesteia.


Consilier de produs: Carsten Rother

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Elemente de prindere

Soluții speciale pentru capetele de prindere

La SITEMA nu există nimic care să nu existe!

De la capete de prindere extrem de mici până la cele foarte mari pentru tije cu diametrul de până la 300 de milimetri. Fie în aer liber, la temp...