Catalog

DEGONG Brewery Equipment

DEGONG Brewery Equipment

DEGONG Brewery Equipment

Despre DEGONG Brewery Equipment

DEGONG este un mare producător de echipamente de fabricare a berii, al cărui sediu se află în China. Se dedică echipamentelor de bere, echipamentelor de fermentare a berii, mașinilor de îmbuteliere a berii, mașinilor de umplere a butoaielor de bere, mașinilor de filtrare a berii, echipamentelor de producție a vinului, rezervoarelor de fermentare a vinului, echipamentelor de pasteurizare, echipamentelor de tratare a apei, cazanelor de abur și așa mai departe. Furnizăm clienților o soluție totală, de la proiectare, consultanță, produs până la implementarea proiectului.

DEGONG a fost înființată în 2009 și suntem renumiți la nivel mondial pentru fabricarea de echipamente profesionale pentru bere și fabricarea de echipamente pentru vin. Cercetăm și dezvoltăm sistemul de fabricare a berii și mașina de îmbuteliere a berii în mod independent din 2012 și am dezvoltat cu succes piața de peste mări.

Acum am stabilit o rețea de servicii de vânzări de peste 10 agenți principali, peste 100 de distribuitori și antreprenori de proiecte. Am finalizat mii de proiecte.

DEGONG Brewery Equipment este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Instalaţii de distilare (1000L)

Instalaţii de distilare (1000L)

Pentru acest produs nu este disponibilă nicio descriere în Română. Citiți descrierea în engleză sau contactați firma.

Bere (1000L )

Fermentoarele și rezervoarele noastre luminoase sunt dotate standard cu tot ce este necesar și sunt susținute de o garanție de 5 ani, lider în industrie. Cu un finisaj interior impecabil, jachete c...

Instalaţii pentru fabrici de bere (5BBL 10BBL)

DEGONG este un producător de echipamente de fabricare a berii care integrează proiectarea, producția, instalarea și punerea în funcțiune.După ce primim cererea clientului, vom confirma mai întâi cu...