Catalog

DEGONG Brewery Equipment

DEGONG Brewery Equipment

DEGONG Brewery Equipment

Inapoi la listă

Instalaţii pentru fabrici de bere (5BBL 10BBL) de la DEGONG Brewery Equipment

Anchetă produs  

DEGONG este un producător de echipamente de fabricare a berii care integrează proiectarea, producția, instalarea și punerea în funcțiune.După ce primim cererea clientului, vom confirma mai întâi cu clientul dacă are cerințe detaliate. În caz contrar, vom recomanda mai multe scheme adecvate pe baza cererii de producție a clientului.După confirmarea configurației specifice, vom proiecta dimensiunea rezervorului în funcție de dimensiunea clădirii fabricii de bere (lungime, lățime și înălțime) și vom începe să proiectăm aspectul.După ce clientul primește echipamentul de fabricare a berii, vom aranja inginerul pentru a instala sistemul de fabricare a berii. Dacă clientul nu are experiență în fabricarea berii, îl putem, de asemenea, învăța cum să facă bere.

Echipamentul de fabricare a berii este utilizat pentru laborator, pub, bar, hotel, restaurant, fabrică de bere industrială etc. de la 50L la 30000L pe zi. Echipament complet de fabricare a berii, inclusiv mașina de măcinat malț, fabrica de bere, rezervoare de fermentare, rezervor de bere strălucitoare, sistem de glicol, sistem de control și sistem de curățare CIP. cu excepția acestor sisteme de bază de fabricare a berii, puteți alege mașina de îmbuteliere, mașina de conserve, mașina de etichetare.....în funcție de cerințele dvs. Putem oferi soluția de proiectare de la desen până după instalare.

  • Sistem de fabricare a berii

Camerele de bere sunt compuse din mai multe piese cheie ale echipamentului de fabricare a berii. Întreaga casă de bere are patru funcții, care sunt: macerare, lauterizare, fierbere, vârtej. În mâna pricepută a maestrului berar, convertește cerealele care au fost măcinate printr-o moară de cereale specializată, în lichid dulce numit "must". Ulterior, mustul este fermentat și finisat în rezervoare de bere specializate, numite fermentoare și rezervoare de brite.

  • Sistem de fermentare

Acest sistem de fermentare este compus din rezervor de fermentare, rezervor de depozitare a berii/rezervor de bere brează și rezervor de drojdie. Avem specificații de 50L,100L,100L,200L,300L,500L,800L,10hL,20hL, și putem, de asemenea, personaliza specificațiile în funcție de comanda clienților.

1. Majoritatea rezervoarelor de fermentare sunt în formă de con și pot fi folosite ca rezervor de depozitare a berii.
2.Toate echipamentele sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate care respectă standardele internaționale de siguranță alimentară.
3.Adoptă poliuretan pentru izolație termică cu grosimea stratului izolator de 100mm și intensitatea respectă standardul relatde.
4.Nivelul și temperatura rezervoarelor sunt realizate prin control automat sau semiautomat .

Anchetă produs