Catalog

Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

  • ISO 9001: 2015
  • ISO 14001: 2015
  • CE

Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

  • ISO 9001: 2015
  • ISO 14001: 2015
  • CE

Despre Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

Chongqing Assen Power Equipment Co., Ltd. este un producător de mașini de purificare a uleiului care integrează proiectarea, dezvoltarea, producția și vânzările. Bazându-ne pe dezvoltarea de înaltă tehnologie și oferind în mod continuu utilizatorilor produse satisfăcătoare și de înaltă calitate sunt ideile noastre de bază. Compania noastră a inovat în mod independent o serie de tehnologii proprietare și a trecut certificarea de management al calității ISO 9001. A format un set de sisteme stricte de gestionare a dezvoltării tehnologice a produselor, a producției în masă, a controlului calității și a planificării pieței.

În calitate de reprezentant al primului lot de întreprinderi producătoare de purificatoare de ulei din China, compania Assen are un grup de echipe de elită dedicate cercetării în domeniul purificării uleiului și al filtrelor de ulei, învățând în permanență tehnologiile naționale și internaționale.

Inspirați de conceptele și regulile de bază ale companiei, am dezvoltat succesiv: mașină de purificare a uleiului izolator, purificator de ulei lubrifiant, condiționer de ulei de turbină, filtrare a uleiului rezistent la foc, mașină de filtrare a uleiului de transformator cu două trepte, purificator de ulei antiexplozie, purificare a uleiului centrifugal, unitate de filtrare a uleiului de schimbător de robinet la sarcină și instalație de sistem de pompare în vid. Există, de asemenea, pot fi construite la comandă în funcție de cerințele dumneavoastră.

Instalaţii de vid (DVTP-100)

Aplicație:

Uleiurile din interiorul transformatoarelor au în principal rolul de a izola - în afară de aceasta, ele suprimă și coroana și arcul electric și acționează ca agenți de răcire...