Catalog

Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

  • ISO 9001: 2015
  • ISO 14001: 2015
  • CE

Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

  • ISO 9001: 2015
  • ISO 14001: 2015
  • CE

Inapoi la listă

Instalaţii de vid (DVTP-100) de la Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

Anchetă produs  

Aplicație:

Uleiurile din interiorul transformatoarelor au în principal rolul de a izola - în afară de aceasta, ele suprimă și coroana și arcul electric și acționează ca agenți de răcire în interiorul mașinilor. Aceste uleiuri trebuie să fie menținute absolut curate și uscate pentru a obține și menține performanța izolatoare și rigiditatea dielectrică optime. Aici apare necesitatea procesului de purificare a uleiului de transformator. Mașina de filtrare a uleiului de transformator ASSEN ZYD este cheia pentru fiabilitatea, performanța și longevitatea transformatorului. Uleiul izolator al transformatorului dumneavoastră trebuie să fie lipsit de umiditate, gaze dizolvate și particule care se acumulează pe măsură ce uleiul îmbătrânește. Chiar și unele uleiuri noi pot necesita un tratament pentru a limita aceste conținuturi la niveluri acceptabile.

Avantaje:

● Cu indicator de înlocuire a filtrului și dispozitiv de oprire a saturației filtrului.

● Este echipat cu dispozitive de oprire a scurgerilor și a suprasarcinii pentru a proteja motorul.

● Cu secvență de fază, funcție de protecție împotriva pierderii de fază, sistem de control de siguranță pentru oprirea bruscă.

Umiditate PPM ≤3 Conținut de gaz % ≤0,01 Dimensiunea impurităților μ ≤1 (fără carbon liber) Tensiune de rupere kV ≥75 IFT dynes/cm ≥40 Valoare acidă mgKOH/g ≤0,03 Factori de pierdere dielectrică tgδ(90°C) ≤0,001

Caracteristici:

1.O capacitate de reducere a conținutului de umiditate de la 50ppm la 3ppm de umiditate și a conținutului de gaze de 12% la mai puțin de 0,1% în volum. De asemenea, 98% din particule vor fi eliminate.

2. Sistem de vid în două etape, putere puternică de evacuare a vidului, valoarea finală a vidului nu mai mult de 5Pa

3. Tehnologia de evaporare a filmului Duplex-Stereo, combinată cu componente unice și avansate de deshidratare, degazare, poate separa rapid și eficient apa, gazul, de ulei.

4. Un sistem avansat de control complet automat al temperaturii, un sistem de control al nivelului de lichid, un sistem de control al spumei, un sistem de protecție a presiunii și o configurație excelentă pot asigura funcționarea echipamentului cu performanțe ridicate

5. Lucru online, permițând operarea separată a operatorilor manuali de mașină cu lămpi care indică starea de funcționare.

6. Este un design umanizat cu zgomot redus, purificare profundă și întreținere gratuită pe termen lung pentru a economisi costurile din procesul de funcționare.







Model opțional;

1. Model opțional P.L.C. control inteligent al panoului de comandă, operare cu ecran tactil și afișaj dinamic în funcție de nevoile utilizatorului.

2. Model opțional P.L.C. cu ecran tactil și afișaj dinamic în funcție de nevoile utilizatorului.Contor PPM online opțional, debitmetru opțional cu funcție de acumulator.

3. Convertizor de frecvență opțional, puteți regla debitul în funcție de nevoile dvs.

4.Proiectare opțională a portului extern pentru pomparea în vid a transformatorului

5. Întreaga structură poate fi realizată în tip mobil, fix, complet închis, ascuns, pânză, deschis.

6. Sistem opțional de vid înalt în trei etape pentru lucrul cu grad de vid mai mare.

Pentru preț, vă rugăm să contactați: ASSEN Email:assenoilpurificator(at)hotmail(dot)com Whatsapp/Mob:+8615223801122

Anchetă produs