Catalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Despre Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech B.V., înființată în 1981, oferă cea mai extinsă gamă de produse de debitmetre și controlere cu masă termică de pe piață. Se pot oferi numeroase stiluri de instrumente atât standard, cât și personalizate, pentru aplicații în laborator, industriale și în zone periculoase.

Domeniul de măsurare la scară completă pentru aceste instrumente poate fi selectat între 0-0,7 mln/min și 0-11000 m3n/h pentru gaze și 0-100 mg/h până la 0-1 kg/h pentru lichide. În plus, Bronkhorst oferă traductoare și controlere de presiune cu un domeniu minim de 0-100 mbar și un domeniu maxim de 0-400 bar. Debitmetrele/controlerele de debit masic Coriolis de la Bronkhorst pentru gaze și lichide au o capacitate de măsurare între 0...5 g/h și 0...600 kg/h. Cea mai recentă dezvoltare este o serie de instrumente compacte, multiparametrice, bazate pe senzori cu cipuri, pentru măsurarea și controlul debitului și presiunii gazelor.

Sediul central al Bronkhorst (aproximativ 450 de angajați) este situat în orașul Ruurlo din Țările de Jos. Bronkhorst este o organizație cu adevărat mondială, cu birouri subsidiare pentru vânzări și asistență în Marea Britanie, Franța, Germania de Nord, Țările de Jos, Elveția, Japonia, China, Taiwan (ROC), Coreea de Sud, India, Singapore (pentru țările APAC) și SUA. În plus, am construit o rețea complementară extinsă de distribuitori și stații de service în Europa și în restul lumii, prin care se oferă expertiză și servicii locale. Numărul total de angajați în aceste birouri este în prezent de aproximativ 100 de persoane.

Bronkhorst High-Tech a construit, de asemenea, o rețea complementară extinsă de distribuitori și stații de service în restul Europei și, de fapt, o reprezentare suplimentară în țări precum Australia, Noua Zeelandă, Canada, Israel, Africa de Sud, Argentina și Brazilia.

IN-LINE Gas Filter

Filtre pentru debitmetre/controlere de debit masic

  • Pentru a crește timpul mediu între defecțiuni (MTBF) al instrumentelor dvs
  • Conține un cartuș de filtrare din metal sinter...

Cameră de amestecare a gazelor pentru producerea de amestecuri omogene de gaze

  • Debit de la 300 mln/min până la 10.000 mln/min
  • Pentru producerea de amestecuri omogene de gaze în intervalul procentual până la ppm
  • Cu conexiuni de ¼" sau 6 mm

Pompe de microdozare

Pentru combinație cu debitmetre

Fie că trebuie să pompați lichide foarte vâscoase sau substanțe chimice agresive, pompele sunt disponibile în mai multe dimensiuni și tipuri. Alegerea pompei...

Pompe controlate de debitmetre

Pompele sunt componente de bază ale unui sistem de fluide. Pompele dozatoare sunt capabile să măsoare debitul volumic al unui lichid. Condițiile de proces, cum ar fi temperatura, prinderea aerului,...

de debitmetre și controlere MASS-STREAM™ pentru gaze
Extinderea seriei IQ + FLOW® cu senzori izolați de mediu

În multe piețe observăm o schimbare către miniaturizare. De exemplu, în laboratoare, spațiul de l...

Rapid și stabil, dovedit și precis