Catalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Inapoi la listă

Calibrarea de instrumente de măsurat de la Bronkhorst High-Tech BV

Anchetă produs  

DISPOZITIVE DE CALIBRARE PORTABILE FLUICAL

Bronkhorst High-Tech a dezvoltat un sistem portabil de calibrare pentru verificările la fața locului ale debitmetrelor/controlerelor de presiune sau de debit, pentru a răspunde cerințelor în creștere ale utilizatorilor de echipamente de măsurare și control în cadrul sistemului de asigurare a calității ISO 9000. Datorită designului său modular, dispozitivul de calibrare portabil FLUICAL™ oferă o mare flexibilitate. Precizia este trasabilă la standardele naționale. Opțional, putem oferi servicii de calibrare ISO17025 pentru dispozitivele de calibrare portabile FLUICAL™.

Dispozitive portabile de calibrare pentru debit masic sau presiune
Dispozitivul portabil de calibrare Bronkhorst FLUICAL constă într-o carcasă ușoară cu mâner de transport care conține un număr de module cu debitmetre masice digitale sau manometre calibrate cu precizie. Numărul de canale și intervalele de debit depind de cerințele clientului.

Dispozitivul de calibrare FLUICAL permite utilizatorului să verifice calibrarea debitmetrelor/controlerelor și a contoarelor/controlerelor de presiune la fața locului. Dispozitivul care urmează să fie testat este conectat la modulul de măsurare selectat și apoi debitul sau presiunea reală a dispozitivului este comparată cu rezultatele acestui modul.

Dispozitivele noastre portabile de calibrare sunt echipate cu un modul digital de citire și control din seria Bronkhorst E-8000. Acest modul are unul sau două afișaje TFT color pentru a afișa valorile măsurate și un meniu cu butoane pentru a modifica cu ușurință diferitele setări. Calibratoarele au în mod standard o conexiune FLOW-BUS pentru comunicare digitală. Opțional, acestea pot fi echipate și cu o interfață de teren.

 

Anchetă produs