Catalog

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

Despre Hans Körber GmbH

KÖRBER înseamnă capacități specializate, calitate, proximitate față de clienți și fiabilitate - pe bazele solide ale unei companii de familie aparținând "mittelstand" german. Acestea sunt valorile care ne guvernează activitățile zilnice.

Prezența noastră îndelungată pe piață ne-a conferit capacități de specialiști care se reflectă nu numai în know-how-ul de neegalat al produselor noastre, ci și în cunoașterea aplicațiilor clienților lor și a pieței în general.

Calitatea produselor noastre nu este o coincidență, ci mai degrabă rezultatul combinării know-how-ului nostru de produs cu nivelul înalt de calificare al angajaților noștri și cu standardele tehnice ridicate ale proceselor noastre.

Ne concentrăm pe nevoile clienților noștri. Proximitatea și dialogul constant ne permit să le înțelegem aplicațiile și provocările - și suntem întotdeauna disponibili ca rezolvatori de probleme.

Pentru noi, fiabilitatea înseamnă colaborarea cu parteneri care sunt demni de încredere și corecți în activitățile lor comerciale. KÖRBER promovează acest tip de colaborare de peste 100 de ani - cu clienții, furnizorii și angajații.

Succesul brandului KÖRBER provine din tradiția antreprenorială a unei companii familiale independente, pentru care consecvența și responsabilitatea sunt punctele centrale ale culturii companiei. Acest lucru îl garantăm cu numele nostru - atât astăzi, cât și în viitor.

coturi buttweld

Coturi - fără sudură

Gama de dimensiuni
Diametru Ø: 17,2mm până la 610,0mm (1/2" până la 24")
Grosimea peretelui: 1,8mm până la 25,0mm

Racorduri pentru țevi

De asemenea, putem produce prototipuri pentru dumneavoastră în acest mod. Posibilitățile în acest sens depind de disponibilitatea instrumentelor și a materialelor primare.

Fitinguri de sudare

Selecția de produse personalizate de mai jos vă oferă o mică imagine de ansamblu a ceea ce este posibil. De la coturi sudate conform standardelor din fabrică, la duze cu șa și flanșe cu gât de sudu...

Bucăţi de tuburi ramificate

Bineînțeles, nu producem doar cantități mari, ci suntem capabili să producem și serii mici, până la mărimea lotului 1, pentru comenzi de piese de schimb.

Capete de vas - Discuri convexe

Producem o gamă largă de capete de recipiente la standarde de fabrică, atât pentru construcții, cât și ca capete de recipiente bombate sub formă de capete torisferice, capete eliptice și capace pen...

Capetele navei - capete

Podele

Gama de dimensiuni
Diametru Ø: 21,3mm până la 406,4mm
Grosimea peretelui: 3,0mm până la 8,0mm

Standarde

Capete torisferice

Gama de dimensiuni
Diametrul Ø: 21,3mm până la 610,0mm
Grosimea peretelui: 3,0mm până la 10,0mm

Standarde
DIN 28011

...

Capuri de vas - capace

Capace

Gama dimensională
Diametrul Ø: 21,3mm până la 610,0mm
Grosimea peretelui: 2,0mm până la 30,0mm

Standarde<...

Fitinguri din oţel

Racordurile noastre includ atât reductoare concentrice, cât și excentrice, teuri ca piese standardizate și racorduri speciale în conformitate cu desenele.

Pot fi furnizate reductoare de...

Fitinguri speciale

Înțelegem prin piese personalizate tot ceea ce putem face pentru a contribui la rezolvarea problemei dumneavoastră. Acest lucru include în mod specific produsele nestandardizate, adaptate la cerinț...

Teuri

Gama dimensională
Diametrul Ø: 21,3mm până la 508,0mm (1/2" până la 20")
Grosimea peretelui: 2,0mm până la 20,0mm

Standarde
EN 10253...

Reducţii

Gama dimensională
Diametrul Ø: 21,3mm până la 508,0mm (1/2" până la 20")
Grosimea peretelui: 2,0mm până la 20,0mm

Standarde
EN 10253...

Într-o lume din ce în ce mai complexă, schimbarea constantă este necesară pentru a nu pierde cont...