Catalog

Fischerwerke GmbH & Co. KG

Fischerwerke GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001

Fischerwerke GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001

Despre Fischerwerke GmbH & Co. KG

Numele și brandul fischer sunt sinonime cu prize și kituri de construcție, dar și cu componente pentru interiorul mașinilor, consultanță pentru procese și sisteme electronice. "Soluții inovatoare" reflectă pretenția oamenilor care lucrează în întreaga lume pentru fischer Group of Companies de a oferi clienților săi cele mai bune soluții și cele mai bune produse. O multitudine de inițiative în domeniul educației, al sănătății și al afacerilor comunitare stabilește standarde în dezvoltarea personală a colegilor de muncă și a generațiilor viitoare. Deși între timp compania realizează aproximativ 75 % din vânzări în afara Germaniei, familia Fischer și mulți dintre cei care lucrează pentru fischer simt că rădăcinile lor sunt acasă, în Pădurea Neagră, și că această identitate constituie baza pentru o creștere la nivel mondial și pentru soluții inovatoare.

Inspirarea oamenilor, crearea de spațiu pentru gândire și acțiuni responsabile și antreprenoriale și oferirea de valori și instrumente pentru ca oamenii să realizeze tot ce este mai bun: aceștia sunt factorii-cheie pentru succesul întreprinderii familiale cu sediul în Waldachtal-Tumlingen, la aproximativ 65 km sud-vest de Stuttgart, în nordul Pădurii Negre. Prof. Klaus Fischer este proprietarul, președintele holdingului și președintele consiliului consultativ al companiei fondate în 1948. Marc-Sven Mengis este directorul general al grupului de companii.

Încă din 1987, compania și-a dezvoltat valorile corporative împreună cu oamenii săi și a consolidat aceste valori în filosofia fischer. Aceasta definește obiectivele și valorile corporative ale fischer Group of Companies, care se mențin neschimbate în întreaga întreprindere până în prezent: Inovație, responsabilitate, fiabilitate. Grupul operează la nivel global cu o abordare orientată spre rezultate, în beneficiul clienților și utilizatorilor. Accentul se pune pe evitarea risipei și pe creșterea creării de valoare.

Fischer ProcessSystem a evoluat în cele din urmă din filosofia fischer, din filosofia japoneză kaizen și din conștientizarea faptului că îmbunătățirea continuă este cheia succesului. "Să rămânem deschiși la tot ceea ce este nou, să fim pregătiți pentru schimbări și să rămânem adaptabili și să reacționăm rapid, acestea sunt elementele esențiale pentru un viitor de succes", spune Prof. Klaus Fischer: "Oamenii noștri știu cel mai bine ce funcționează bine la locul lor de muncă și ce nu. Aceștia fac compania noastră să avanseze, gândindu-se în fiecare zi la ceea ce am putea face mai bine astăzi decât ieri". În acest fel, ei dau viață conceptului de îmbunătățire continuă.

Dibluri din plastic (Duo Power)

Fischer DuoPower este o priză inteligentă cu 2 componente, cu trei principii funcționale. Ștecherul universal inteligent este potrivit pentru fixări în toate materialele de construcție. Acest lucru...

Unelte de găurire

Accesorii pentru autoturisme

Elemente de construcţie

Suruburi de ancorare

Bucţe distanţiere

Elemente de fixare

Clapete de acoperire pentru suruburi

Clapete de acoperire pentru suruburi

Dibluri din oţel inoxidabil

Premiul German Design Award pentru gama fischer EasyHook