Catalog

Fischerwerke GmbH & Co. KG

Fischerwerke GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001

Fischerwerke GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001

26.11.2021 00:11

Design de produs câștigător

Premiul German Design Award pentru gama fischer EasyHook

Specialistul în fixare fischer primește premiul German Design Award 2022, în calitate de câștigător la categoria "Design excelent de produs - construcții și elemente" pentru noua sa gamă EasyHook. Acest premiu confirmă calitatea ridicată a designului gamei de cârlige rotunde, cu ochi și înclinate pentru montarea și agățarea necomplicată a obiectelor la domiciliu.
"Suntem încântați să primim Premiul German Design Award pentru noua noastră gamă EasyHook", spune Dr. Oliver Geibig, Managing Director Business Units & Engineering la fischer group of companies. "Premiul este o mărturie a cât de avansate și inovatoare sunt designul și tehnologia noii noastre soluții de fixare", spune el, adăugând că acesta este un factor important pentru utilizatorii mulțumiți și pentru succesul vânzărilor. "Premiul confirmă pretenția noastră de a oferi clienților noștri doar cele mai bune produse și soluții", spune Rainer Fischer, șeful Business Unit Plastics din cadrul fischer group of companies. "În plus, premiul onorează munca angajaților noștri care sunt responsabili de proiect."

Cârligele EasyHook rotunde, cu ochi și înclinate pot fi conectate la șuruburi cu cap de cap, sub formă de adaptoare. Acestea pot fi apoi instalate ușor și rapid, fie direct în lemn, fie, împreună cu fișa fischer DuoPower, în toate celelalte materiale de construcție obișnuite. Fabricat din plastic ranforsat cu fibră de sticlă, EasyHook este puternic chiar și cu sarcini grele de până la 80 de kilograme pe punct de fixare. Șurubul de stabilizare, care traversează întregul arbore, face ca aceste cârlige să fie permanent stabile din punct de vedere dimensional și complet încărcabile. Datorită unor perfecționări tehnice, cum ar fi punctul de rupere predeterminat integrat, EasyHook poate fi aliniat și înșurubat în mod optim. Cârligele sunt întotdeauna montate la nivel cu suprafața și, datorită diferitelor adâncimi de înșurubare și a zonei lungi a tijei lor, pot fi ancorate la diferite adâncimi în materialul de construcție - în funcție de distanța dorită față de perete.

Consiliul German de Design acordă Premiul German de Design o dată pe an. Juriul internațional este alcătuit din experți respectați în domeniul designului din mediul de afaceri, știință și design. Pentru premiul din 2022, au fost depuse aproximativ 4 500 de proiecte din 63 de țări. Dintre acestea, au fost selectați în total aproximativ 1.200 de câștigători într-un total de 70 de categorii, care sunt împărțite în domeniile supraordonate "Design excelent de produs", "Design excelent de comunicare" și "Arhitectură excelentă". În grupul "Clădiri și elemente", 41 dintre cei 109 participanți au primit un premiu. Unul dintre aceștia este fischer cu gama sa EasyHook.

Șurubul pentru plăci aglomerate fischer PowerFast II a câștigat deja Premiul German Design Award. Succesul său la ceremonia de premiere din 2020 s-a datorat ușurinței de instalare și performanței ridicate, precum și gamei largi de aplicații pentru diferite proiecte de fixare. De asemenea, fischer DuoPower a primit deja râvnitul premiu pentru design. De exemplu, ancora inteligentă cu o combinație inovatoare de materiale a primit premiul German Design Award 2018 în aur la categoria "Atelier și unelte", fiind pe primul loc în acest segment. Caracteristica sa specială: DuoPower combină mai multe principii funcționale, pe care le activează independent în materialul de construcție. Deoarece poate întinde, plia și înnoda, este universal potrivit pentru materiale de construcție solide, perforate și plăci. Designul său autoexplicativ oferă, de asemenea, utilizatorului un sentiment de siguranță în timpul instalării.