Catalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Despre igus® GmbH

Istoria igus® începe în 15 octombrie 1964 cu Günter Blase într-un garaj dublu din Köln – Müllheim. Primii 20 de ani, am lucrat ca distribuitori componente tehnice complexe din polimeri. În 1983 Frank Blase începe prima noastră linie de producţie de sisteme de portcabluri Energy Chain Systems şi lagăre din polimeri cât şi o reţea de ingineri de vânzări. Între 1985 şi 2014, am ajuns de la 40 la peste 2150 de angajaţi igus® răspândiţi în întreaga lume. Vom continua să investim în dezvoltare şi în anii următori. Există oportunutăţi datorită materialelor moderne!

Mese elevatoare cu şurub

Unităţile cu şurub de acţionare igus® ce nu necesită întreţinere sunt disponibile în diferite combinaţii de materiale şi arbori. Modulul potrivit pentru orice aplicaţie.

Lagăre de alunecare din material plastic

Lagărele de alunecare din polimer igus® reprezintă pasul de la bucşele din plastic la organele de maşini verificate, testate, predictibile şi rapid disponibile.

Bucşe din material plastic

Lagărele de alunecare din polimer igus® reprezintă pasul de la bucşele din plastic, la organele de maşini verificate, testate, predictibile şi rapid disponibile.

Lagăre de alunecare cu autolubrifiere

Spre deosebire de sistemele cunoscute cu recircularea de bile convenţionale, lagărele de alunecare liniare drylin® se deplasează pe suporturi de alunecare. Sistemele cu lagăre de alunecare drylin® sun...

Axe cu filet trapezoidal

Şuruburi de acţionare trapezoidale de la igus®: funcţionare uscată, rezistenţă la murdărie, nu necesită întreţinere şi lubrefiere, proprietăţi superioare de funcţionare în caz de urgenţă, fără coroziu...

Lagăr liniar de alunecare

Lagărele liniare drylin® R se bazează pe polimeri extrem de rezistenţi la uzură, special dezvoltaţi pentru tehnologia liniară. Dimensiunile sunt compatibile cu rulmenţi cu bile standard.

Crapodine superioare

Bazându-se pe ajustabilitatea lor sferică, lagărele de alunecare obişnuite igubal® compensează în mod ideal nealinierile arborelui, înclinarea şi devierile.

Rulment cu articulaţie axială

Caracteristicile speciale ale lagărelor axiale includ asamblarea simplă, compensarea erorilor de aliniere, compensarea sarcinilor pe muchie, calităţi foarte bune la alunecare şi uzură, precum şi spaţi...

Tehnică lineară

Pe lângă zero întreţinere, caracteristicile principale ale tehnologiei liniare drylin® includ robusteţe şi rezistenţă la factori de genul murdărie, apă, substanţe chimice, căldură sau şocuri.

Carcase cu flanşă

Carcasele cu flanşă drylin® R sunt disponibile sub formă de lagăre liniare cu flanşe rotunde sau pătrate. Lagărele liniare se bazează pe polimeri extrem de rezistenţi la uzură, special dezvoltaţi pent...

Conductori pentru roboţi

Cablurile pentru roboţi sau cablurile de torsiune chainflex® sunt disponibile în diferite modele, cum ar fi cabluri de comandă, sau cabluri de alimentare.

Piuliţe cu filet trapezoidal

Pentru acest produs nu este disponibilă nicio descriere în Română. Citiți descrierea în engleză sau contactați firma.